Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Creveţi la grătar cu piure de porumb

O rețetă delicioasă!

Pași de preparare

  • Sucul de la o jumătate de lămâie este turnat peste ulei cu usturoi presat și cimbru.

  • Separat luați un baston de bambus înmuiat în apă și, alternativ, puneți creveți și bucăți de lămâie. Frigăruiele sunt lăsate la marinat timp de 20 de minute în sucul de lămâie, pregătit în prealabil.

  • Puneți cele 2 cutii de porumb dulce și crocante într-un blender, apoi adăugați smântână și puțină sare. Se amestecă până se obține o compoziție omogenă.

  • Așezați frigăruile pe un grătar fierbinte timp de câteva minute până când creveții prind o culoare aurie.

Rețete care te-ar putea interesa

Creveţi la grătar cu piure de porumb
4 persoane 30-45 min Complex
INGREDIENTE
  • 2 pungi (800 g) Porumb boabe dulce Bonduelle
  • Bastoane de bambus înmuiate în apă
  • 200 ml. ulei de măsline
  • 2 căţei de usturoi presaţi
  • Cimbru
  • 250 g creveți pre-gătiţi
  • 1/2 suc de lămâie
  • 200 ml. smântână
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Sucul de la o jumătate de lămâie este turnat peste ulei cu usturoi presat și cimbru.

  • Pasul 2

    Separat luați un baston de bambus înmuiat în apă și, alternativ, puneți creveți și bucăți de lămâie. Frigăruiele sunt lăsate la marinat timp de 20 de minute în sucul de lămâie, pregătit în prealabil.

  • Pasul 3

    Puneți cele 2 cutii de porumb dulce și crocante într-un blender, apoi adăugați smântână și puțină sare. Se amestecă până se obține o compoziție omogenă.

  • Pasul 4

    Așezați frigăruile pe un grătar fierbinte timp de câteva minute până când creveții prind o culoare aurie.