Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cotlet de porc pe grill cu morcovi caramelizaţi şi rucola

O rețetă servită de Violeta Postolache.

Pași de preparare

  • Condimentăm cotletele cu sare de mare, piper proaspăt și rozmarin. Le frigem pe grill cca. un minut pe fiecare parte.

  • Morcovii îi punem într-un vas, adăugăm 25 gr unt și оi fierbem doar atвt cât să se înmoaie foarte puțin.

  • Încingem cele 25 gr unt rămase și adăugăm morcovii bine scurși și zahărul brun. Оi lăsăm pe foc până ce zahărul începe să se caramelizeze.

  • Rucola o așezăm pe un platou și o stropim cu ulei de măsline. Așezăm alături cotletele, iar morcovii caramelizați îi așezăm pe patul de rucola. Ca dressing vom folosi cremă de oțet balsamic.

Rețete care te-ar putea interesa

Cotlet de porc pe grill cu morcovi caramelizaţi şi rucola
0 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/morcovi-tineri-extra-fini">1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle</a></p>
  • <p>4 felii de cotlet fără os</p>
  • <p>50 g rucola</p>
  • <p>3-4 linguri ulei de măsline</p>
  • <p>Sare de mare</p>
  • <p>Piper măcinat</p>
  • <p>2 linguri zahăr brun</p>
  • <p>50 g unt</p>
  • <p>Cremă de oțet balsamic</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Condimentăm cotletele cu sare de mare, piper proaspăt și rozmarin. Le frigem pe grill cca. un minut pe fiecare parte.

  • Pasul 2

    Morcovii îi punem într-un vas, adăugăm 25 gr unt și оi fierbem doar atвt cât să se înmoaie foarte puțin.

  • Pasul 3

    Încingem cele 25 gr unt rămase și adăugăm morcovii bine scurși și zahărul brun. Оi lăsăm pe foc până ce zahărul începe să se caramelizeze.

  • Pasul 4

    Rucola o așezăm pe un platou și o stropim cu ulei de măsline. Așezăm alături cotletele, iar morcovii caramelizați îi așezăm pe patul de rucola. Ca dressing vom folosi cremă de oțet balsamic.