Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Cotlet de miel cu mazăre și piure de conopidă

Adună toată familia la masa de Paște cu o rețetă traditională cu cotlet de miel și piure de conopidă.

Pași de preparare

 • Morcovii tăiați pe jumătate, pe care îi ungem cu puțin ulei și presărăm sare și zahăr se pun într-o tavă și îi băgăm la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade.

 • Într-o tigaie, alături de puțin unt, usturoi, cimbru și salvie, adăugăm cotletele de miel și condimentam cu sare și piper. După ce acestea s-au rumenit puțin, adăugăm vinul și le mai lăsm la gătit pentru câteva minute. Ulterior, carnea va fi pusă într-o tavă și lăsată la cuptor pentru 20 minute la 180 de grade. După ce vom scoate carnea, în sosul rămas adaugăm fructele de pădure peste care presărăm zahăr și oțet balsamic. 

 • Separat, într-o oală, sotăm amestecul de legume cu puțin unt. Cu ajutorul unui blender, omogenizăm compoziția adăugând treptat lapte iar ulterior smântâna lichidă. 

 • Ceapa tocată mărunt, alături de mazăre și usturoi, se va sota într-o tigaie cu puțin ulei.

 • După ce toate ingredientele sunt preparate corespunzător, se vor pregăti farfuriile pentru masa de Paște!

Rețete care te-ar putea interesa

Cotlet de miel cu mazăre și piure de conopidă
3 persoane 30-45 min Complex
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Morcovii tăiați pe jumătate, pe care îi ungem cu puțin ulei și presărăm sare și zahăr se pun într-o tavă și îi băgăm la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade.

 • Pasul 2

  Într-o tigaie, alături de puțin unt, usturoi, cimbru și salvie, adăugăm cotletele de miel și condimentam cu sare și piper. După ce acestea s-au rumenit puțin, adăugăm vinul și le mai lăsm la gătit pentru câteva minute. Ulterior, carnea va fi pusă într-o tavă și lăsată la cuptor pentru 20 minute la 180 de grade. După ce vom scoate carnea, în sosul rămas adaugăm fructele de pădure peste care presărăm zahăr și oțet balsamic. 

 • Pasul 3

  Separat, într-o oală, sotăm amestecul de legume cu puțin unt. Cu ajutorul unui blender, omogenizăm compoziția adăugând treptat lapte iar ulterior smântâna lichidă. 

 • Pasul 4

  Ceapa tocată mărunt, alături de mazăre și usturoi, se va sota într-o tigaie cu puțin ulei.

 • Pasul 5

  După ce toate ingredientele sunt preparate corespunzător, se vor pregăti farfuriile pentru masa de Paște!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.