1. >Rețete
  2. >Coșulețe umplute cu cremă de ciuperci

Coșulețe umplute cu cremă de ciuperci

Aperitiv aspectuos și ușor de preparat.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 borcane (560g) ciuperci feliate Bonduelle

4 bucăți lămâi

2 linguri smântână

1 ceapă

50 ml. ulei

100 g măsline
Ingrediente pentru 4 persoane
2 borcane (560g) ciuperci feliate Bonduelle

4 bucăți lămâi

2 linguri smântână

1 ceapă

50 ml. ulei

100 g măsline
  1. Pași 1
    Lămâile se spală și se șterg. Fiecărei lămâi i se taie o bucată de la unul din capete, astfel încât să se asigure stabilitatea acestora în farfurie. Cu un cuțit bine ascuțit se decupează din lămâi forma de coșulețe. Mi-a ușurat mult munca, atunci când am scobit lămâile cuțitul pentru înlăturarea cotoarelor de mere.
  2. Pași 2
    Ciupercile se scurg și se pun împreună cu uleiul într-o tigaie. Se acoperă cu capac și se lasă la foc mic, până ce scade tot lichidul lăsat de ciuperci. Se lasă să se răcească și se pasează cu un blender vertical, împreună cu măslinele, piperul și eventual sarea.
  3. Pași 3
    Se adaugă smântână atât cât să obținem o consistență cremoasă. Compoziția se pune într-un poș si se umplu coșulețele. Se dau la rece înainte de servire.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Brioșe cu ciuperci și cașcaval

    O rețetă pregătită de Jamila!

  • Noodles cu creveți, ciuperci felii și sp...

    O rețetă spectaculoasă!

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.