Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Coșulețe cu salată a la russe

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Anamaria Olpretean

Pași de preparare

 • Morcovii, rădăcina de pătrunjel și castraveții murați se taie mărunt și se storc bine, să nu rămână apă, de îndată ce au fiert. Se pot folosi orice legume doriți.

 • Din 2 gălbenușuri de ou, 1 lingură de muștar și ulei se prepară o maioneză. Legumele se pun într-un bol, se amestecă bine cu maioneza și se condimentează după gust cu sare și piper.

 • Aluatul foietaj se taie în pătrate egale sau cercuri și se așază câte un pătrat într-o tavă de muffins. Eu nu am uns tava cu nimic și nu s-au lipit. Pentru a rămâne ca și un coșulet, se pun în fiecare formă (peste aluat) boabe de fasole și se coc cca 20 de minute, până încep să se rumenească frumos. Dacă doriți, puteți să nu mai folosiți boabe de fasole, iar după ce s-au copt coșulețele, le apăsăm ușor cu degetul.

 • După ce s-au răcit coșulețele, le umplem cu salată a la russe, le ornăm cu pătrunjel verde întreg sau tocat mărunt. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Coșulețe cu salată a la russe
12 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Morcovii, rădăcina de pătrunjel și castraveții murați se taie mărunt și se storc bine, să nu rămână apă, de îndată ce au fiert. Se pot folosi orice legume doriți.

 • Pasul 2

  Din 2 gălbenușuri de ou, 1 lingură de muștar și ulei se prepară o maioneză. Legumele se pun într-un bol, se amestecă bine cu maioneza și se condimentează după gust cu sare și piper.

 • Pasul 3

  Aluatul foietaj se taie în pătrate egale sau cercuri și se așază câte un pătrat într-o tavă de muffins. Eu nu am uns tava cu nimic și nu s-au lipit. Pentru a rămâne ca și un coșulet, se pun în fiecare formă (peste aluat) boabe de fasole și se coc cca 20 de minute, până încep să se rumenească frumos. Dacă doriți, puteți să nu mai folosiți boabe de fasole, iar după ce s-au copt coșulețele, le apăsăm ușor cu degetul.

 • Pasul 4

  După ce s-au răcit coșulețele, le umplem cu salată a la russe, le ornăm cu pătrunjel verde întreg sau tocat mărunt. Poftă bună!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.