Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Coșulețe cu pastă de broccoli

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Luiza Maria Ceprazaru

Pași de preparare

 • Broccoli se pun să dea în clocot cu sare și piper. Odată fiert, se strecoară și se lasă să se răcească.

 • Ceapa și usturoiul se curăță și se toacă. Se fierbe oul și se folosește gălbenușul pentru maioneză. Se freacă gălbenușul cu muștarul, apoi se adaugă ulei, până ce maioneza începe să capete consistență.

 • Broccoli se trec prin blender, la fel ca și ceapa și usturoiul. Se pune sare și piper după gust și se încorporează maioneza. Se aranjează în cojile de tarte și pasta de broccoli este gata. Poftă bună.

Rețete care te-ar putea interesa

Coșulețe cu pastă de broccoli
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Broccoli se pun să dea în clocot cu sare și piper. Odată fiert, se strecoară și se lasă să se răcească.

 • Pasul 2

  Ceapa și usturoiul se curăță și se toacă. Se fierbe oul și se folosește gălbenușul pentru maioneză. Se freacă gălbenușul cu muștarul, apoi se adaugă ulei, până ce maioneza începe să capete consistență.

 • Pasul 3

  Broccoli se trec prin blender, la fel ca și ceapa și usturoiul. Se pune sare și piper după gust și se încorporează maioneza. Se aranjează în cojile de tarte și pasta de broccoli este gata. Poftă bună.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.