Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Coșulete cu mix de legume Bonduelle

O rețetă delicioasă pentru o masă în familie sau chiar o masă festivă! Anișoara Ursan

Pași de preparare

  • Se prepară din făină amestecată cu margarină sau untul moale, sare și un ou bătut, un aluat omogen, care se înfășoară în celofan și se dă la rece cel puțin 30 minute.
  • Se dau în câteva clocote cu apă și sare legumele congelate, care apoi se scurg și se lasă să se răcească. Se mixează bine albușurile cu un praf de sare. Crema de brânză se amestecă cu gălbenușurile. Se amestecă ușor albușurile bătute cu gălbenușurile, amestecate cu brânza și legumele fierte și călite un pic în ulei.
  • Din aluatul rece se întinde o foaie subțire din care decupăm cu gura unui pahar cercuri pe care mai apoi le așezăm în formele unse cu ulei Unisol și care se dau la copt cca.15 minute. Se scot din cuptor și se umplu cu amestecul de brânză și legume. Deasupra se presară cercuri de ceapă roșie și se mai dau încă 15 minute la copt.
  • Se oprește focul din cuptor, dar coșulețele se lasă să se răcească în voie în cuptor, apoi se scot din forme și se servesc reci, ca aperitiv. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Coșulete cu mix de legume Bonduelle
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 250 g Amestec de legume Minestrone Mix Bonduelle
  • 250 g făină de grâu
  • 3 ouă
  • 150 g unt sau margarină
  • 150 ml. ulei
  • 1 ceapă roșie
  • 250 g Cremă brânză cu smântână
  • 150 g Cașcaval ras
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se prepară din făină amestecată cu margarină sau untul moale, sare și un ou bătut, un aluat omogen, care se înfășoară în celofan și se dă la rece cel puțin 30 minute.

  • Pasul 2

    Se dau în câteva clocote cu apă și sare legumele congelate, care apoi se scurg și se lasă să se răcească. Se mixează bine albușurile cu un praf de sare. Crema de brânză se amestecă cu gălbenușurile. Se amestecă ușor albușurile bătute cu gălbenușurile, amestecate cu brânza și legumele fierte și călite un pic în ulei.

  • Pasul 3

    Din aluatul rece se întinde o foaie subțire din care decupăm cu gura unui pahar cercuri pe care mai apoi le așezăm în formele unse cu ulei Unisol și care se dau la copt cca.15 minute. Se scot din cuptor și se umplu cu amestecul de brânză și legume. Deasupra se presară cercuri de ceapă roșie și se mai dau încă 15 minute la copt.

  • Pasul 4

    Se oprește focul din cuptor, dar coșulețele se lasă să se răcească în voie în cuptor, apoi se scot din forme și se servesc reci, ca aperitiv. Poftă bună!