Pași de preparare
-
Pulpele se pun la rece, 20 minute cu sare și puțin piper.
-
Ceapa curățată se taie peștișor și se pune într-o tigaie cu untul topit, adăugăm gogoșarul tăiat subțire și fasolea păstăi clătită. Condimentăm cu condimentele pentru legume. Sărăm după gust.
-
Când considerăm că sunt făcute toate, adăugăm morcovii trecuți pe sub un jet de apă, luăm de pe foc și lăsăm puțin să se răcească.
-
Pregătim coșulețele de parmezan: într-o tigaie bine încinsă, punem sub o formă rotundă parmezan (pe suprafața cât de mare dorim să iasă coșulețele), lăsăm până se țopește (cca 1 minut).
-
Pe fundul unui pahar, mulăm sub forma unui coșuleț.
-
Pregătire pulpe: Oul se bate cu o lingură făina, sare, piper și oregano.
-
Punem o tigaie pe foc cu ulei (trebuie să fie ulei mai mult )să se încingă, tăvălim pulpele prin ou, apoi le trecem prin pesmet, punându-le în ulei. Întoarcem pulpele pe ambele părți, sa fie bine rumenite(crocante) și le scoatem pe un prosop de hârtie.
-
Varza se toacă mărunt,o frecăm cu sare și piper, punem ulei și oțet după gust.
-
Așezam coșulețele de parmezan pe un platou, le umplem cu legumele sotate, adăugăm pulpele și salata, putem servi un pahar de vin! Poftă bună!