Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Coșulețe de parmezan cu legume sote și pulpe de pui crocante

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie. Stoica Adina

Pași de preparare

  • Pulpele se pun la rece, 20 minute cu sare și puțin piper.

  • Ceapa curățată se taie peștișor și se pune într-o tigaie cu untul topit, adăugăm gogoșarul tăiat subțire și fasolea păstăi clătită. Condimentăm cu condimentele pentru legume. Sărăm după gust.

  • Când considerăm că sunt făcute toate, adăugăm morcovii trecuți pe sub un jet de apă, luăm de pe foc și lăsăm puțin să se răcească.

  • Pregătim coșulețele de parmezan: într-o tigaie bine încinsă, punem sub o formă rotundă parmezan (pe suprafața cât de mare dorim să iasă coșulețele), lăsăm până se țopește (cca 1 minut).

  • Pe fundul unui pahar, mulăm sub forma unui coșuleț.

  • Pregătire pulpe: Oul se bate cu o lingură făina, sare, piper și oregano.

  • Punem o tigaie pe foc cu ulei (trebuie să fie ulei mai mult )să se încingă, tăvălim pulpele prin ou, apoi le trecem prin pesmet, punându-le în ulei. Întoarcem pulpele pe ambele părți, sa fie bine rumenite(crocante) și le scoatem pe un prosop de hârtie.

  • Varza se toacă mărunt,o frecăm cu sare și piper, punem ulei și oțet după gust.

  • Așezam coșulețele de parmezan pe un platou, le umplem cu legumele sotate, adăugăm pulpele și salata, putem servi un pahar de vin! Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Coșulețe de parmezan cu legume sote și pulpe de pui crocante
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
  • 2 cepe roșii
  • 2 gogoșari medii
  • Ulei
  • Parmezan
  • 1 ou
  • Făină
  • Oțet
  • 1 varză roșie mică
  • 100 g unt
  • Pesmet
  • Sare
  • Piper
  • Condimente pentru legume
  • Oregano
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pulpele se pun la rece, 20 minute cu sare și puțin piper.

  • Pasul 2

    Ceapa curățată se taie peștișor și se pune într-o tigaie cu untul topit, adăugăm gogoșarul tăiat subțire și fasolea păstăi clătită. Condimentăm cu condimentele pentru legume. Sărăm după gust.

  • Pasul 3

    Când considerăm că sunt făcute toate, adăugăm morcovii trecuți pe sub un jet de apă, luăm de pe foc și lăsăm puțin să se răcească.

  • Pasul 4

    Pregătim coșulețele de parmezan: într-o tigaie bine încinsă, punem sub o formă rotundă parmezan (pe suprafața cât de mare dorim să iasă coșulețele), lăsăm până se țopește (cca 1 minut).

  • Pasul 5

    Pe fundul unui pahar, mulăm sub forma unui coșuleț.

  • Pasul 6

    Pregătire pulpe: Oul se bate cu o lingură făina, sare, piper și oregano.

  • Pasul 7

    Punem o tigaie pe foc cu ulei (trebuie să fie ulei mai mult )să se încingă, tăvălim pulpele prin ou, apoi le trecem prin pesmet, punându-le în ulei. Întoarcem pulpele pe ambele părți, sa fie bine rumenite(crocante) și le scoatem pe un prosop de hârtie.

  • Pasul 8

    Varza se toacă mărunt,o frecăm cu sare și piper, punem ulei și oțet după gust.

  • Pasul 9

    Așezam coșulețele de parmezan pe un platou, le umplem cu legumele sotate, adăugăm pulpele și salata, putem servi un pahar de vin! Poftă bună!