Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Coșulețe cu broccoli

O rețetă sănătoasă și foarte gustoasă. Tatiana Ghințuială

Pași de preparare

  • Broccoli se lasă la dezghețat și la scurs, apoi buchețelele mari se desfac în buchețele mai mici.
  • Se amestecă ouăle cu brânza de oi, grișul, cașcavalul, sarea și piperul, după gust.
  • Separat, din făină, lapte și unt pregătim sosul Bechamelle și adăugăm nucșoară după gust.
  • Adăugăm sosul peste broccoli și compoziția preparată din ou și amestecăm bine totul. Din aluatul de foietaj tăiem cerculețe și le așezăm în formele de brioșe, peste care punem compoziția cu broccoli. Se coc în cuptorul preîncălzit până la 200 grade.

Rețete care te-ar putea interesa

Coșulețe cu broccoli
10 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 1 pachet foietaj
  • 2 ouă
  • 2 linguri brânză de oaie
  • 2 linguri griș
  • 2 linguri cașcaval
  • 4 linguri făină de grâu
  • 3 linguri unt
  • 200 ml. lapte
  • 1 vârf de cuțit sare
  • Piper
  • Nucșoară
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Broccoli se lasă la dezghețat și la scurs, apoi buchețelele mari se desfac în buchețele mai mici.

  • Pasul 2

    Se amestecă ouăle cu brânza de oi, grișul, cașcavalul, sarea și piperul, după gust.

  • Pasul 3

    Separat, din făină, lapte și unt pregătim sosul Bechamelle și adăugăm nucșoară după gust.

  • Pasul 4

    Adăugăm sosul peste broccoli și compoziția preparată din ou și amestecăm bine totul. Din aluatul de foietaj tăiem cerculețe și le așezăm în formele de brioșe, peste care punem compoziția cu broccoli. Se coc în cuptorul preîncălzit până la 200 grade.