Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Coșulețe din bacon umplute cu legume

Vă invit la un aperitiv delicios și foarte sănătos, cu legume mexicane. Oana Plăcintă

Pași de preparare

  • Într-o tava pentru 6 brioșe, așezi câte 2-3 felii de bacon în fiecare adâncitură, astfel ca formele să fie îmbrăcate în interior.

  • Legumele mexicane (decongelate și bine scurse) se amestecă cu pieptul de curcan tăiat în cubulețe mici și se condimentează cu sare, piper și cimbru.

  • Pui cu lingura legumele în fiecare coșuleț, iar deasupra pui cașcaval ras.

  • Introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru 20-30 de minute. Lași să se răcească pentru câteva minute și le scoți din tavă. Din această compoziție ies aproximativ 24 de coșulețe.

Rețete care te-ar putea interesa

Coșulețe din bacon umplute cu legume
10 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (340 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle
  • 400 g bacon
  • 100 g piept de curcan
  • 200 g cașcaval
  • 1/2 linguriță cu sare
  • 1 vârf cuțit piper
  • 1 linguriță cu cimbru
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o tava pentru 6 brioșe, așezi câte 2-3 felii de bacon în fiecare adâncitură, astfel ca formele să fie îmbrăcate în interior.

  • Pasul 2

    Legumele mexicane (decongelate și bine scurse) se amestecă cu pieptul de curcan tăiat în cubulețe mici și se condimentează cu sare, piper și cimbru.

  • Pasul 3

    Pui cu lingura legumele în fiecare coșuleț, iar deasupra pui cașcaval ras.

  • Pasul 4

    Introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru 20-30 de minute. Lași să se răcească pentru câteva minute și le scoți din tavă. Din această compoziție ies aproximativ 24 de coșulețe.