Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Conopidă gratinată cu ceafă de porc

O rețetă simplă și delicioasă

Pași de preparare

  • Fierbem conopida în apă fierbinte cu puțină sare. O lăsăm 3 minute să fiarbă, apoi o scurgem de apă.

  • Dăm prin răzătoare mozzarella și cașcavalul. Adăugăm peste conopidă smântâna lichidă și o lăsăm să fiarbă încă 5 minute. Asezonăm cu ierburi aromatice.

  • Între timp, tapetăm o tavă de cuptor cu unt și pesmet. Apoi adăugăm conopida împreună cu smântâna, punem în ploaie pesmet, tot cașcavalul și mozzarella. O introducem la cuptorul încins la temperatura de 220°C timp de 20-25 minute.

  • Condimentăm ceafa de porc cu sare, piper, boia afumată și dulce, pudră curry și puțin cimbru și o punem pe grătarul încins în prealabil, după ce o ungem și cu puțin ulei.

Rețete care te-ar putea interesa

Conopidă gratinată cu ceafă de porc
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conopida-congelata">1 pungă (400 g) Conopidă Bonduelle</a></p>
  • <p>500 g ceafă de porc</p>
  • <p>200 g sm&acirc;nt&acirc;nă dulce lichidă</p>
  • <p>150 g cașcaval</p>
  • <p>100 g mozzarella</p>
  • <p>60 g pesmet</p>
  • <p>20 g unt</p>
  • <p>o linguriță boia afumată</p>
  • <p>o linguriță rozmarin</p>
  • <p>o linguriță cimbru</p>
  • <p>puțin ulei</p>
  • <p>boia dulce</p>
  • <p>pudră curry</p>
  • <p>ierburi aromatice</p>
  • <p>piper</p>
  • <p>sare</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Fierbem conopida în apă fierbinte cu puțină sare. O lăsăm 3 minute să fiarbă, apoi o scurgem de apă.

  • Pasul 2

    Dăm prin răzătoare mozzarella și cașcavalul. Adăugăm peste conopidă smântâna lichidă și o lăsăm să fiarbă încă 5 minute. Asezonăm cu ierburi aromatice.

  • Pasul 3

    Între timp, tapetăm o tavă de cuptor cu unt și pesmet. Apoi adăugăm conopida împreună cu smântâna, punem în ploaie pesmet, tot cașcavalul și mozzarella. O introducem la cuptorul încins la temperatura de 220°C timp de 20-25 minute.

  • Pasul 4

    Condimentăm ceafa de porc cu sare, piper, boia afumată și dulce, pudră curry și puțin cimbru și o punem pe grătarul încins în prealabil, după ce o ungem și cu puțin ulei.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.