Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Clătite cu broccoli

Ceva trendy, sănătos și ușor de făcut. Mihai Novac

Pași de preparare

 • Se fierbe broccoli în apă cu sare, apoi se pune într-un vas cu apă rece. Se strecoară și se pune câteva minute într-o tigaie unde avem untul topit. Se adaugă o lingură de făină, laptele și se lasă pe foc să se îngroașe 3-4 minute.

 • Se separă ouăle. Gălbenușurile și albușurile se bat, se adaugă peste ele cașcavalul ras și crema de broccoli. Se amestecă cu sare și piper, cu mișcări de jos în sus, cu lingura de lemn. Se pune compoziția în fiecare clătită.

 • Clătitele se aranjează frumos într-un vas de yena. Deasupra se pun câteva bucățele de unt și câteva linguri de smântână. Se lasă 15 minute în cuptor. Se servesc calde.

Rețete care te-ar putea interesa

Clătite cu broccoli
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Se fierbe broccoli în apă cu sare, apoi se pune într-un vas cu apă rece. Se strecoară și se pune câteva minute într-o tigaie unde avem untul topit. Se adaugă o lingură de făină, laptele și se lasă pe foc să se îngroașe 3-4 minute.

 • Pasul 2

  Se separă ouăle. Gălbenușurile și albușurile se bat, se adaugă peste ele cașcavalul ras și crema de broccoli. Se amestecă cu sare și piper, cu mișcări de jos în sus, cu lingura de lemn. Se pune compoziția în fiecare clătită.

 • Pasul 3

  Clătitele se aranjează frumos într-un vas de yena. Deasupra se pun câteva bucățele de unt și câteva linguri de smântână. Se lasă 15 minute în cuptor. Se servesc calde.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.