Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ciupercuțe umplute cu mix de legume

Culoare, savoare, armonie și veselie în farfurie, dăruite cu generozitate de mix-ul de legume Mexico de la Bonduelle! Anișoara Ursan

Pași de preparare

  • Ciupercilor spălate, curățate și zvântate li se îndepărtează piciorușele, apoi acestea se stropesc bine în interiorul pălăriei cu ulei de măsline și un praf de sare. Se așează una lângă alta, cu scobitura piciorușelor în sus, în tăvița mică, și se dau la cuptor pentru 20 minute, la foc mai mare.

  • Între timp se prăjește în uleiul rămas bucata de kaizer tăiată cubulețe mici, apoi se adaugă mixul de legume congelate, un praf de sare, condimente și amestecul de legume deshidratate. Se adaugă100 ml apă, se acoperă cu un capac și se lasă să fiarbă înăbușit cca 15 minute. Se oprește focul și se lasă tigaia acoperită cu capac încă 5 minute.

  • Se scoate tăvița cu ciuperci din cuptor și în fiecare scobitură a pălăriuțelor se adaugă câte o linguriță vârfuită din amestecul de legume. Apoi deasupra fiecărui amestec se așează bucăți mici de cașcaval și se mai dă încă 10 minute la cuptor. După cele 10 minute, se scoate tava și se mai completează cu umplutura din mixul de legume fiecare pălăriuță și se mai dă încă 5 minute la cuptor, să se rumenească ușor umplutura. Se servesc calde sau reci! Pofta buna!

Rețete care te-ar putea interesa

Ciupercuțe umplute cu mix de legume
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 300 g Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle
  • 300 g ciuperci cu pălărie mare
  • 100 g kaizer
  • 75 ml. ulei de măsline
  • 25 g amestec de legume deshidratate
  • 20 g amestec de condimente
  • 20 g sare
  • 50 g cașcaval feliat
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Ciupercilor spălate, curățate și zvântate li se îndepărtează piciorușele, apoi acestea se stropesc bine în interiorul pălăriei cu ulei de măsline și un praf de sare. Se așează una lângă alta, cu scobitura piciorușelor în sus, în tăvița mică, și se dau la cuptor pentru 20 minute, la foc mai mare.

  • Pasul 2

    Între timp se prăjește în uleiul rămas bucata de kaizer tăiată cubulețe mici, apoi se adaugă mixul de legume congelate, un praf de sare, condimente și amestecul de legume deshidratate. Se adaugă100 ml apă, se acoperă cu un capac și se lasă să fiarbă înăbușit cca 15 minute. Se oprește focul și se lasă tigaia acoperită cu capac încă 5 minute.

  • Pasul 3

    Se scoate tăvița cu ciuperci din cuptor și în fiecare scobitură a pălăriuțelor se adaugă câte o linguriță vârfuită din amestecul de legume. Apoi deasupra fiecărui amestec se așează bucăți mici de cașcaval și se mai dă încă 10 minute la cuptor. După cele 10 minute, se scoate tava și se mai completează cu umplutura din mixul de legume fiecare pălăriuță și se mai dă încă 5 minute la cuptor, să se rumenească ușor umplutura. Se servesc calde sau reci! Pofta buna!