1. >Rețete
  2. >Ciuperci cu piept de curcan și mămăliguță

Ciuperci cu piept de curcan și mămăliguță

O mâncare savuroasă și sănătoasă, ușor de făcut.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

1 piept de curcan

1 ceașcă cu făină

200 ml. lapte

150 g smântână degresată

100 g cașcaval

1 legatură pătrunjel

3 căței de usturoi

1 pungă cu mălai
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

1 piept de curcan

1 ceașcă cu făină

200 ml. lapte

150 g smântână degresată

100 g cașcaval

1 legatură pătrunjel

3 căței de usturoi

1 pungă cu mălai
  1. Pași 1
    Se fierbe pieptul de curcan în apă cu sare. Se pun ciupercile feliate de la Bonduelle într-o tigaie cu ulei încins și se amestecă ușor. Peste ciuperci se pun 3-4 căței de usturoi tăiați felii. Se adaugă o ceașcă de făină și se amestecă.
  2. Pași 2
    Se toarnă încet 200 ml supă de curcan și se amestecă. Se adaugă 200 ml de lapte, mestecându-se. Se adaugă 150 g smântână degresată și se rade 100 g cașcaval sau parmezan.
  3. Pași 3
    Se amestecă continuu. La sfârșit se pun bucăți de piept de curcan tăiate, se amestecă în mâncarea cu ciuperci, se mai lasă să dea 2-3 clocote, se închide aragazul și se pune deasupra compoziției pătrunjel tocat. Se mai poate orna și cu morcovi tineri de la Bonduelle.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...

    Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!

  • Smoothie de morcovi și mango

    Un boost de energie într-un pahar de smoothie!

  • Morcovi caramelizați

    O gustare rapidă și gustoasă pentru micii campioni. O sursă importantă de fibre și vitamina A, morco...