Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Ciuperci cu piept de curcan și mămăliguță

O mâncare savuroasă și sănătoasă, ușor de făcut. Mihai Novac

Pași de preparare

 • Se fierbe pieptul de curcan în apă cu sare. Se pun ciupercile feliate de la Bonduelle într-o tigaie cu ulei încins și se amestecă ușor. Peste ciuperci se pun 3-4 căței de usturoi tăiați felii. Se adaugă o ceașcă de făină și se amestecă.

 • Se toarnă încet 200 ml supă de curcan și se amestecă. Se adaugă 200 ml de lapte, mestecându-se. Se adaugă 150 g smântână degresată și se rade 100 g cașcaval sau parmezan.

 • Se amestecă continuu. La sfârșit se pun bucăți de piept de curcan tăiate, se amestecă în mâncarea cu ciuperci, se mai lasă să dea 2-3 clocote, se închide aragazul și se pune deasupra compoziției pătrunjel tocat. Se mai poate orna și cu morcovi tineri de la Bonduelle.

Rețete care te-ar putea interesa

Ciuperci cu piept de curcan și mămăliguță
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Se fierbe pieptul de curcan în apă cu sare. Se pun ciupercile feliate de la Bonduelle într-o tigaie cu ulei încins și se amestecă ușor. Peste ciuperci se pun 3-4 căței de usturoi tăiați felii. Se adaugă o ceașcă de făină și se amestecă.

 • Pasul 2

  Se toarnă încet 200 ml supă de curcan și se amestecă. Se adaugă 200 ml de lapte, mestecându-se. Se adaugă 150 g smântână degresată și se rade 100 g cașcaval sau parmezan.

 • Pasul 3

  Se amestecă continuu. La sfârșit se pun bucăți de piept de curcan tăiate, se amestecă în mâncarea cu ciuperci, se mai lasă să dea 2-3 clocote, se închide aragazul și se pune deasupra compoziției pătrunjel tocat. Se mai poate orna și cu morcovi tineri de la Bonduelle.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.