Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ciorbă țărănească acrită cu corcodușe

Ciorbă țărănească acrită cu corcodușe. Victor Jianu

Pași de preparare

  • Se călește ceapa tocată mărunt în 2-3 linguri ulei de măsline. Se adaugă morcovul tăiat mărunt, după care se pune 1,5 l apă. După ce a dat în clocot, se adaugă restul de zarzavat (dovlecelul, amestecul 4 anotimpuri, cartoful, țelina și păstârnacul tăiat mărunt, ardeiul gras) și se pune sare.

  • După ce zarzavatul este fiert (cam 15 minute), se adaugă corcodușele.

  • Se lasă cca 5 minute, după care se pune pătrunjel și leuștean. Se servește caldă sau rece. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Ciorbă țărănească acrită cu corcodușe
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
  • 1 dovlecel
  • 1 țelină mică
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 500 g corcodușe acre
  • 50 ml. ulei de măsline
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ceapă mare
  • Sare
  • 1 păstârnac
  • 1 leuștean
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se călește ceapa tocată mărunt în 2-3 linguri ulei de măsline. Se adaugă morcovul tăiat mărunt, după care se pune 1,5 l apă. După ce a dat în clocot, se adaugă restul de zarzavat (dovlecelul, amestecul 4 anotimpuri, cartoful, țelina și păstârnacul tăiat mărunt, ardeiul gras) și se pune sare.

  • Pasul 2

    După ce zarzavatul este fiert (cam 15 minute), se adaugă corcodușele.

  • Pasul 3

    Se lasă cca 5 minute, după care se pune pătrunjel și leuștean. Se servește caldă sau rece. Poftă bună!