1. >Rețete
  2. >Ciorbă

Ciorbă

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle

1 kg carne pui

2 cepe

1 morcov

2 linguri orez

Sare

Piper

1 păstârnac

1 țelină

2 foi de dafin

Tocătură la borcan de gogoșar roșu

Ulei

Pătrunjel
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle

1 kg carne pui

2 cepe

1 morcov

2 linguri orez

Sare

Piper

1 păstârnac

1 țelină

2 foi de dafin

Tocătură la borcan de gogoșar roșu

Ulei

Pătrunjel
  1. Pași 1
    Se fierbe carnea cu foile de dafin și puțină sare, iar în timpul fierberii se ia spuma de pe ea.
  2. Pași 2
    Între timp, se toacă ceapa cu morcovul ras și se pune în altă cratiță cu puțin ulei, apoi se adaugă o lingură de gogoșar roșu, pregătit acasă.
  3. Pași 3
    Peste ele, se adaugă zeama de la carne, împreună cu carnea, țelina, păstărnacul și produsul Bonduelle 4 Season mixt.
  4. Pași 4
    Se lasă să dea un clocot, apoi se adaugă orezul, care în prealabil a fost spălat și lăsat în apă. Când a fiert orezul, se condimentează după gust. Se toacă și se pune pătrunjel. Poftă bună.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Ciorbă de fasole albă

    Descoperă rețeta de ciorbă cu fasole albă de la Bonduelle, bogată în fibre și proteine, pentru o die...

  • Hummus de linte

    Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid...