Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Ciorbă

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Șandru Elena

Pași de preparare

  • Se fierbe carnea cu foile de dafin și puțină sare, iar în timpul fierberii se ia spuma de pe ea.
  • Între timp, se toacă ceapa cu morcovul ras și se pune în altă cratiță cu puțin ulei, apoi se adaugă o lingură de gogoșar roșu, pregătit acasă.
  • Peste ele, se adaugă zeama de la carne, împreună cu carnea, țelina, păstărnacul și produsul Bonduelle 4 Season mixt.
  • Se lasă să dea un clocot, apoi se adaugă orezul, care în prealabil a fost spălat și lăsat în apă. Când a fiert orezul, se condimentează după gust. Se toacă și se pune pătrunjel. Poftă bună.

Rețete care te-ar putea interesa

Ciorbă
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
  • 1 kg carne pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 linguri orez
  • Sare
  • Piper
  • 1 păstârnac
  • 1 țelină
  • 2 foi de dafin
  • Tocătură la borcan de gogoșar roșu
  • Ulei
  • Pătrunjel
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se fierbe carnea cu foile de dafin și puțină sare, iar în timpul fierberii se ia spuma de pe ea.

  • Pasul 2

    Între timp, se toacă ceapa cu morcovul ras și se pune în altă cratiță cu puțin ulei, apoi se adaugă o lingură de gogoșar roșu, pregătit acasă.

  • Pasul 3

    Peste ele, se adaugă zeama de la carne, împreună cu carnea, țelina, păstărnacul și produsul Bonduelle 4 Season mixt.

  • Pasul 4

    Se lasă să dea un clocot, apoi se adaugă orezul, care în prealabil a fost spălat și lăsat în apă. Când a fiert orezul, se condimentează după gust. Se toacă și se pune pătrunjel. Poftă bună.