Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Ciorbă
Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
1 kg carne pui
2 cepe
1 morcov
2 linguri orez
Sare
Piper
1 păstârnac
1 țelină
2 foi de dafin
Tocătură la borcan de gogoșar roșu
Ulei
Pătrunjel
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
1 kg carne pui
2 cepe
1 morcov
2 linguri orez
Sare
Piper
1 păstârnac
1 țelină
2 foi de dafin
Tocătură la borcan de gogoșar roșu
Ulei
Pătrunjel
Rețete făcute cu
Amestec de legume “4 anotimpuri”
Pași 1
Se fierbe carnea cu foile de dafin și puțină sare, iar în timpul fierberii se ia spuma de pe ea.
Pași 2
Între timp, se toacă ceapa cu morcovul ras și se pune în altă cratiță cu puțin ulei, apoi se adaugă o lingură de gogoșar roșu, pregătit acasă.
Pași 3
Peste ele, se adaugă zeama de la carne, împreună cu carnea, țelina, păstărnacul și produsul Bonduelle 4 Season mixt.
Pași 4
Se lasă să dea un clocot, apoi se adaugă orezul, care în prealabil a fost spălat și lăsat în apă. Când a fiert orezul, se condimentează după gust. Se toacă și se pune pătrunjel. Poftă bună.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Ciorbă de fasole albă
Descoperă rețeta de ciorbă cu fasole albă de la Bonduelle, bogată în fibre și proteine, pentru o die...
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid...