Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ciorbă

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Șandru Elena

Pași de preparare

  • Se fierbe carnea cu foile de dafin și puțină sare, iar în timpul fierberii se ia spuma de pe ea.
  • Între timp, se toacă ceapa cu morcovul ras și se pune în altă cratiță cu puțin ulei, apoi se adaugă o lingură de gogoșar roșu, pregătit acasă.
  • Peste ele, se adaugă zeama de la carne, împreună cu carnea, țelina, păstărnacul și produsul Bonduelle 4 Season mixt.
  • Se lasă să dea un clocot, apoi se adaugă orezul, care în prealabil a fost spălat și lăsat în apă. Când a fiert orezul, se condimentează după gust. Se toacă și se pune pătrunjel. Poftă bună.

Rețete care te-ar putea interesa

Ciorbă
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
  • 1 kg carne pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 linguri orez
  • Sare
  • Piper
  • 1 păstârnac
  • 1 țelină
  • 2 foi de dafin
  • Tocătură la borcan de gogoșar roșu
  • Ulei
  • Pătrunjel
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se fierbe carnea cu foile de dafin și puțină sare, iar în timpul fierberii se ia spuma de pe ea.

  • Pasul 2

    Între timp, se toacă ceapa cu morcovul ras și se pune în altă cratiță cu puțin ulei, apoi se adaugă o lingură de gogoșar roșu, pregătit acasă.

  • Pasul 3

    Peste ele, se adaugă zeama de la carne, împreună cu carnea, țelina, păstărnacul și produsul Bonduelle 4 Season mixt.

  • Pasul 4

    Se lasă să dea un clocot, apoi se adaugă orezul, care în prealabil a fost spălat și lăsat în apă. Când a fiert orezul, se condimentează după gust. Se toacă și se pune pătrunjel. Poftă bună.