Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ciorbă de porumb

Untul catifelat și porumbul dulce conferă un gust deosebit acestei specialități.

Pași de preparare

  • Untul se topește în tigaie, se rumenește ceapa, apoi se adaugă porumbul din conservă, iar sucul din aceasta se varsă în bulion, se prăjește un pic
  • Făina se dizolvă în câteva linguri de apă, se varsă peste ceapă și porumb amestecând bine
  • Peste amestec se varsă bulionul, se gătește cc. 15 minute

Rețete care te-ar putea interesa

Ciorbă de porumb
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 Conservă [670 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 100 g unt
  • 1 ceapă
  • 1 l bulion
  • 1 lingură făină
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Untul se topește în tigaie, se rumenește ceapa, apoi se adaugă porumbul din conservă, iar sucul din aceasta se varsă în bulion, se prăjește un pic

  • Pasul 2

    Făina se dizolvă în câteva linguri de apă, se varsă peste ceapă și porumb amestecând bine

  • Pasul 3

    Peste amestec se varsă bulionul, se gătește cc. 15 minute