Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ciorbă cu legume Bonduelle

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Ionela Carmen Bota

Pași de preparare

  • După ce a fost curățată, spălată și porționată, carnea de pui se pune la fiert în apă cu sare. După ce începe să fiarbă, se adună spuma dacă este nevoie și se adaugă ceapa tăiată mărunt.

  • După 40-50 de minute de fierbere se adaugă legumele Bonduelle și se mai lasă să fiarbă 10 minute. Se adaugă în ciorbă și smântână amestecată cu gălbenușul de ou.

  • Se condimentează după gust. Se mai lasă la fiert 2-3 clocote.

  • Se servește fierbinte. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Ciorbă cu legume Bonduelle
6 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/amestec-legume-congelate">1 pungă (400 g) Amestec de legume &ldquo;4 anotimpuri&rdquo; Bonduelle</a></p>
  • <p>400 g carne de pui</p>
  • <p>2 ouă</p>
  • <p>200 g sm&acirc;nt&acirc;nă</p>
  • <p>1 ceapă</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    După ce a fost curățată, spălată și porționată, carnea de pui se pune la fiert în apă cu sare. După ce începe să fiarbă, se adună spuma dacă este nevoie și se adaugă ceapa tăiată mărunt.

  • Pasul 2

    După 40-50 de minute de fierbere se adaugă legumele Bonduelle și se mai lasă să fiarbă 10 minute. Se adaugă în ciorbă și smântână amestecată cu gălbenușul de ou.

  • Pasul 3

    Se condimentează după gust. Se mai lasă la fiert 2-3 clocote.

  • Pasul 4

    Se servește fierbinte. Poftă bună!