Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Ciorbă de fasole în pâine

Un preparat pe placul tuturor

Pași de preparare

  • Mod de preparare ciorbă:

  • Tocăm ceapa mărunt, ardeiul și morcovul cubulețe. Țelina o dăm pe răzătoare.

  • Călim toate legumele într-o oală cu o lingură de ulei pentru 1-2 minute. Adăugăm sare, piperul și boiaua, după gust.

  • După ce legumele se rumenesc, adăugăm apa și fasolea.

  • Când totul este fiert, adăugăm sucul de roșii și cimbrul. Mai lăsăm pe foc aproximativ 10 minute.

  • Mod de preparare pâine:

  • Amestecăm drojdia cu sare și apă și adăugăm făina. Frământăm și adăugăm apă treptat, până când aluatul nu se mai lipește pe mâini.

  • Lăsăm aproximativ o oră la crescut, după care împărțim aluatul în 4 și punem în tot atâtea tăvi rotunde tapetate cu ulei și făină. Mai lăsăm puțin să crească, apoi băgăm la cuptor pentru o oră.

  • Pentru un aspect auriu, la final ungem pâinea cu un ou și mai lăsăm la cuptor 5 minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Ciorbă de fasole în pâine
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • Ingrediente pentru ciorbă

  • 1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle

  • 1 ceapă mică

  • 1 morcov mediu

  • 1/2 ardei gras roșu

  • puțină țelină

  • suc de roșii

  • ulei

  • cimbru

  • boia

  • piper

  • sare

  • Ingrediente pentru pâine

  • 1 kg făină

  • 1,5 cubulețe drojdie

  • apă călduță

  • puțină sare

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Mod de preparare ciorbă:

  • Pasul 2

    Tocăm ceapa mărunt, ardeiul și morcovul cubulețe. Țelina o dăm pe răzătoare.

  • Pasul 3

    Călim toate legumele într-o oală cu o lingură de ulei pentru 1-2 minute. Adăugăm sare, piperul și boiaua, după gust.

  • Pasul 4

    După ce legumele se rumenesc, adăugăm apa și fasolea.

  • Pasul 5

    Când totul este fiert, adăugăm sucul de roșii și cimbrul. Mai lăsăm pe foc aproximativ 10 minute.

  • Pasul 6

    Mod de preparare pâine:

  • Pasul 7

    Amestecăm drojdia cu sare și apă și adăugăm făina. Frământăm și adăugăm apă treptat, până când aluatul nu se mai lipește pe mâini.

  • Pasul 8

    Lăsăm aproximativ o oră la crescut, după care împărțim aluatul în 4 și punem în tot atâtea tăvi rotunde tapetate cu ulei și făină. Mai lăsăm puțin să crească, apoi băgăm la cuptor pentru o oră.

  • Pasul 9

    Pentru un aspect auriu, la final ungem pâinea cu un ou și mai lăsăm la cuptor 5 minute.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.