1. >Rețete
  2. >Ciorbă de fasole albă

Ciorbă de fasole albă

Ciorbă de fasole tradițională și ușor de gătit.
Ușor
4 persoane
35 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle

1,5 l stock de legume

600 g sos de roșii

50 g parmezan ras

2 morcovi

1 ceapă

3 căței de usturoi

1/4 rădăcină de țelină

1/4 legătură de pătrunjel

2 linguri de ulei de măsline

cimbru

sare

piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle

1,5 l stock de legume

600 g sos de roșii

50 g parmezan ras

2 morcovi

1 ceapă

3 căței de usturoi

1/4 rădăcină de țelină

1/4 legătură de pătrunjel

2 linguri de ulei de măsline

cimbru

sare

piper
  1. Pași 1
    Tocăm ceapa, rădăcina de țelină, morcovii, pătrunjelul și usturoiul.
  2. Pași 2
    Punem în uleiul încins morcovii, rădăcina de țelină și ceapa. Le gătim pentru aproximativ 5 minute.
  3. Pași 3
    Adăugăm usturoiul, cimbrul, sarea și piperul. Lăsăm încă 3 minute.
  4. Pași 4
    Peste aceste ingrediente punem fasolea, sosul de roșii și stockul de legume. Reducem temperatura la foc potrivit și lăsăm la gătit pentru 2530 de minute.
  5. Pași 5
    Adăugăm pătrunjel, sare, piper și parmezan în momentul servirii.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supă cremă de conopidă cu fasole neagră ...

    Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingrediente surpriză. Un prânz simplu și rapid.

  • Salată ușurică de primăvară

    O rețetă extrem de delicioasă!

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.