Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Ciorbă de fasole albă

Ciorbă de fasole tradițională și ușor de gătit

Pași de preparare

  • Tocăm ceapa, rădăcina de țelină, morcovii, pătrunjelul și usturoiul.

  • Punem în uleiul încins morcovii, rădăcina de țelină și ceapa. Le gătim pentru aproximativ 5 minute.

  • Adăugăm usturoiul, cimbrul, sarea și piperul. Lăsăm încă 3 minute.

  • Peste aceste ingrediente punem fasolea, sosul de roșii și stock-ul de legume. Reducem temperatura la foc potrivit și lăsăm la gătit pentru 25-30 de minute.

  • Adăugăm pătrunjel, sare, piper și parmezan în momentul servirii.

Rețete care te-ar putea interesa

Ciorbă de fasole albă
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle

  • 1,5 l stock de legume

  • 600 g sos de roșii

  • 50 g parmezan ras

  • 2 morcovi

  • 1 ceapă

  • 3 căței de usturoi

  • 1/4 rădăcină de țelină

  • 1/4 legătură de pătrunjel

  • 2 linguri de ulei de măsline

  • cimbru

  • sare

  • piper

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tocăm ceapa, rădăcina de țelină, morcovii, pătrunjelul și usturoiul.

  • Pasul 2

    Punem în uleiul încins morcovii, rădăcina de țelină și ceapa. Le gătim pentru aproximativ 5 minute.

  • Pasul 3

    Adăugăm usturoiul, cimbrul, sarea și piperul. Lăsăm încă 3 minute.

  • Pasul 4

    Peste aceste ingrediente punem fasolea, sosul de roșii și stock-ul de legume. Reducem temperatura la foc potrivit și lăsăm la gătit pentru 25-30 de minute.

  • Pasul 5

    Adăugăm pătrunjel, sare, piper și parmezan în momentul servirii.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.