Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Chilli vegetarian cu duet de fasole

O rețetă vegană picantă, bogată în proteine și un preparat perfect pentru prânzul de weekend.

Pași de preparare

  • Călim ceapa, usturoiul, morcovul și păstârnacul tocate mărunt. Le condimentăm cu sare și piper.

  • Adăugăm sos chipotle și roșiile în bulion peste legumele călite în prealabil.

  • Separat, într-o oală, punem Fasolea roşie boabe în sos tomat picant Bonduelle și fasolea albă Bonduelle, peste care adăugam baza de supă și stoarcem jumătate de lămâie verde.

  • După ce au dat în clocot adăugăm legumele călite și mirodeniile: cimbru și o frunză de salvie. Lăsăm să fiarbă la foc mic, pentru câteva minute, amestecând din când în când. 

  • Transferăm conținutul în bolurile / farfuriile de servire. Peste conținut, adăugăm 1/2 avocado tăiat felii, 50 g smântână și un ardei iute tăiat rondele.

Rețete care te-ar putea interesa

Chilli vegetarian cu duet de fasole
2 persoane 15-30 min Mediu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-fasole-rosie-suc-rosii" target="_blank" rel="noopener">250g PERUANA, Fasole roşie boabe &icirc;n sos tomat picant Bonduelle</a></p>
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-fasole-alba-suc-propriu" target="_blank" rel="noopener">250 g Fasole albă boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>250 g roșii &icirc;n bulion</p>
  • <p>200 ml bază de supă</p>
  • <p>50 g sm&acirc;ntănă</p>
  • <p>2 morcovi</p>
  • <p>1 păst&acirc;rnac</p>
  • <p>1 ceapă roșie</p>
  • <p>1/2 lăm&acirc;ie verde</p>
  • <p>1/2 avocado</p>
  • <p>5 căței de usturoi</p>
  • <p>1 ardei iute</p>
  • <p>o crenguță de cimbru</p>
  • <p>o frunză de salvie</p>
  • <p>20 ml sos chipotle</p>
  • <p>o lingură de ulei</p>
  • <p>sare</p>
  • <p>piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Călim ceapa, usturoiul, morcovul și păstârnacul tocate mărunt. Le condimentăm cu sare și piper.

  • Pasul 2

    Adăugăm sos chipotle și roșiile în bulion peste legumele călite în prealabil.

  • Pasul 3

    Separat, într-o oală, punem Fasolea roşie boabe în sos tomat picant Bonduelle și fasolea albă Bonduelle, peste care adăugam baza de supă și stoarcem jumătate de lămâie verde.

  • Pasul 4

    După ce au dat în clocot adăugăm legumele călite și mirodeniile: cimbru și o frunză de salvie. Lăsăm să fiarbă la foc mic, pentru câteva minute, amestecând din când în când. 

  • Pasul 5

    Transferăm conținutul în bolurile / farfuriile de servire. Peste conținut, adăugăm 1/2 avocado tăiat felii, 50 g smântână și un ardei iute tăiat rondele.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.