Se dezgheață mazărea verde în avans, se fierbe în apă sărată 3-5 minute până când se înmoaie. Se toarnă zeama într-un alt recipient.
Pași 2
Se adaugă la mazăre usturoiul și frunzele de cimbru, se bat cu blenderul de mână la viteză medie ca să se păstreze bucățele de mazăre, se sărează.
Pași 3
Separat se amestecă smântâna lichidă cu făina cernută, cașcavalul ras și ouăle bătute.
Pași 4
Se combină cele două amestecuri și se diluează cu puțină zeamă rămasă de la mazăre dacă este necesar. Se prăjesc chiftelele timp de 35 minute în ulei de gătit pe ambele părți.
Pași 5
Pentru sos se amestecă mierea și sosul cremă balsamic și se toarnă peste chiftele când se servesc.
Sfaturi în bucătărie
Poți înlocui mierea cu sirop de arțar sau dulceață de fructe de pădure.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri
Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.
Couscous crocant cu șofran și mazăre
O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta....
Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă
Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mix...