Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Chiftele de fasole

O masă vegetariană!

Pași de preparare

  • Zdrobiți fasolea roșie Bonduelle cu o furculiță până devine o pastă, apoi amestecați-o cu brânză moale și o linguriță de sare. Aluatul se adaugă cu făină într-un castron.

  • Treceți untul rece printr-o răzătoare cu găuri mari, apoi adăugați-l peste conținutul anterior și frământați aluatul bine pe un strat subțire de făină.

  • Înfășurați aluatul rezultat într-o folie și lăsați-l să se răcească timp de 15-20 minute. Rulați-l apoi pe o suprafață de făină (înălțimea 1-1, 5 cm).

  • Tăiați mici discuri de aluat și adăugați-le pe folie într-o tavă de copt. Cu o pensulă periați discurile cu gălbenuș de ou și presărați brânza rasă.

  • Coaceți în cuptor la 170 ° C timp de 30 de minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Chiftele de fasole
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (200 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
  • 400 g făină
  • 250 g brânză moale
  • 1 linguriţă sare
  • 250 g unt rece
  • 1 gălbenuș de ou
  • Cașcaval ras
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Zdrobiți fasolea roșie Bonduelle cu o furculiță până devine o pastă, apoi amestecați-o cu brânză moale și o linguriță de sare. Aluatul se adaugă cu făină într-un castron.

  • Pasul 2

    Treceți untul rece printr-o răzătoare cu găuri mari, apoi adăugați-l peste conținutul anterior și frământați aluatul bine pe un strat subțire de făină.

  • Pasul 3

    Înfășurați aluatul rezultat într-o folie și lăsați-l să se răcească timp de 15-20 minute. Rulați-l apoi pe o suprafață de făină (înălțimea 1-1, 5 cm).

  • Pasul 4

    Tăiați mici discuri de aluat și adăugați-le pe folie într-o tavă de copt. Cu o pensulă periați discurile cu gălbenuș de ou și presărați brânza rasă.

  • Pasul 5

    Coaceți în cuptor la 170 ° C timp de 30 de minute.