Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Chec festiv cu legume

Un preparat vegetarian pentru sărbători fericite!

Pași de preparare

  • Tăiem ardeiul galben, roșu și vânăta în cubulețe, ceapa verde, usturoiul și pătrunjelul mărunt. Radem cașcavalul, brânza cheddar și parmezanul.
  • Călim într-o tigaie timp de 6 - 7 minute usturoiul în uleiul de măsline apoi adăugăm legumele tăiate și mazărea Vapeur. Condimentăm cu sare, piper și rozmarin.
  • Pentru aluat batem ouăle împreună cu laptele, adăugăm făina cernută împreună cu praful de copt, sare și piper. Adăugăm cașcavalul, parmezanul și brânza cheddar rase. La final, adăugăm în compoziție și legumele călite și pătrunjelul. Amestecăm lejer și turnăm compoziția în tavă. Lăsăm la cuptor 3- de minute te temperatura de 180°C. O putem servi cu salată valeriană.

Rețete care te-ar putea interesa

Chec festiv cu legume
10 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 200 g (1/2 pungă) mazăre Vapeur Bonduelle
  • 300 g făină
  • 200 ml lapte
  • 100 g cașcaval
  • 50 g parmezan
  • 30 g brânză cheddar
  • 6 ouă
  • 1/2 vânătă
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 2 buc. ceapă verde
  • 4 căței usturoi
  • 1 pliculeț praf de copt
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 linguriță rozmarin
  • 1 mână de valeriană
  • 4 linguri ulei măsline
  • sare, piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem ardeiul galben, roșu și vânăta în cubulețe, ceapa verde, usturoiul și pătrunjelul mărunt. Radem cașcavalul, brânza cheddar și parmezanul.

  • Pasul 2

    Călim într-o tigaie timp de 6 - 7 minute usturoiul în uleiul de măsline apoi adăugăm legumele tăiate și mazărea Vapeur. Condimentăm cu sare, piper și rozmarin.

  • Pasul 3

    Pentru aluat batem ouăle împreună cu laptele, adăugăm făina cernută împreună cu praful de copt, sare și piper. Adăugăm cașcavalul, parmezanul și brânza cheddar rase. La final, adăugăm în compoziție și legumele călite și pătrunjelul. Amestecăm lejer și turnăm compoziția în tavă. Lăsăm la cuptor 3- de minute te temperatura de 180°C. O putem servi cu salată valeriană.