Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Chanakhi

Chanakhi este o mâncare tradițională georgiană pregătită în vase mici de lut.

Pași de preparare

  • Fă un strat de bucăți de carne mici pe fundul vasului.
  • Ia vinetele, umplute cu un amestec de grăsime animală ușor sărată, usturoi, ceapă rasă, pătrunjel și busuioc și pune-le peste carne.
  • Pune peste 2-3 bucăți de roșii decojite și tăiate în bucăți și 2 cartofi tăiați în jumătate, pe lungime. Presară sare și piper pe deasupra și dă la cuptor. Înainte de asta, fierbe cu capac, apoi îndepărtează capacul.
  • Chanakhi va fi gata în aproximativ 1,5 ore.

Rețete care te-ar putea interesa

Chanakhi
5 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 0.8 kg carne de oaie (poate fi vită)
  • 2 roșii
  • 6 vinete
  • 200 g ceapă
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1 căpățână usturoi
  • 1 cartof
  • Sare
  • Piper
  • 1/2 legătură busuioc
Pași de preparare
  • Pasul 1
    Fă un strat de bucăți de carne mici pe fundul vasului.
  • Pasul 2
    Ia vinetele, umplute cu un amestec de grăsime animală ușor sărată, usturoi, ceapă rasă, pătrunjel și busuioc și pune-le peste carne.
  • Pasul 3
    Pune peste 2-3 bucăți de roșii decojite și tăiate în bucăți și 2 cartofi tăiați în jumătate, pe lungime. Presară sare și piper pe deasupra și dă la cuptor. Înainte de asta, fierbe cu capac, apoi îndepărtează capacul.
  • Pasul 4
    Chanakhi va fi gata în aproximativ 1,5 ore.
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.