Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Chanakhi
Chanakhi este o mâncare tradițională georgiană pregătită în vase mici de lut.
Ușor
5 persoane
90 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 5 persoane
0.8 kg carne de oaie (poate fi vită)
2 roșii
6 vinete
200 g ceapă
1/2 legătură pătrunjel
1 căpățână usturoi
1 cartof
Sare
Piper
1/2 legătură busuioc
Ingrediente pentru 5 persoane
0.8 kg carne de oaie (poate fi vită)
2 roșii
6 vinete
200 g ceapă
1/2 legătură pătrunjel
1 căpățână usturoi
1 cartof
Sare
Piper
1/2 legătură busuioc
Pași 1
Fă un strat de bucăți de carne mici pe fundul vasului.
Pași 2
Ia vinetele, umplute cu un amestec de grăsime animală ușor sărată, usturoi, ceapă rasă, pătrunjel și busuioc și pune-le peste carne.
Pași 3
Pune peste 2-3 bucăți de roșii decojite și tăiate în bucăți și 2 cartofi tăiați în jumătate, pe lungime. Presară sare și piper pe deasupra și dă la cuptor. Înainte de asta, fierbe cu capac, apoi îndepărtează capacul.
Pași 4
Chanakhi va fi gata în aproximativ 1,5 ore.
Sfaturi în bucătărie
Este de preferat să se pregătească câte o porție în fiecare vas.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Ciorbă de fasole albă
Descoperă rețeta de ciorbă cu fasole albă de la Bonduelle, bogată în fibre și proteine, pentru o dietă echilibrată.
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid...
Salată cu mazăre, măsline și pesto
Gustul de salată mediteraneană poate fi ușor de reprodus și în bucătăria ta. Mazărea Vapeur Bonduell...