Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Casoletă cu pui și cartofi

Rețetă savuroasă, în care se combină carnea de pui, legumele și cartofii. Monica Negoiță

Pași de preparare

  • Cartofii se fierb 15 minute și se taie felii de cca 0,5 cm.

  • Ceapa se toacă, se adaugă usturoiul, morcovii tocați și se călesc câteva minute. Se adaugă pasta de roșii, carnea tocată, sarea și piperul. Se înăbușă 10 minute, apoi se adaugă o cană de apă. Se unge un vas Yena cu unt, se așează jumătate din cartofi, se sărează și se pune compoziția de carne.

  • Se acoperă cu restul de cartofi așezați unul lângă altul.

  • Se amestecă smântâna cu laptele și cu oul, apoi se toarnă peste cartofi. Se presară brânză rasă.

  • Se dă la cuptor, la foc mediu până se rumenește ușor.

Rețete care te-ar putea interesa

Casoletă cu pui și cartofi
6 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Cartofii se fierb 15 minute și se taie felii de cca 0,5 cm.

  • Pasul 2

    Ceapa se toacă, se adaugă usturoiul, morcovii tocați și se călesc câteva minute. Se adaugă pasta de roșii, carnea tocată, sarea și piperul. Se înăbușă 10 minute, apoi se adaugă o cană de apă. Se unge un vas Yena cu unt, se așează jumătate din cartofi, se sărează și se pune compoziția de carne.

  • Pasul 3

    Se acoperă cu restul de cartofi așezați unul lângă altul.

  • Pasul 4

    Se amestecă smântâna cu laptele și cu oul, apoi se toarnă peste cartofi. Se presară brânză rasă.

  • Pasul 5

    Se dă la cuptor, la foc mediu până se rumenește ușor.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.