Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cartofi umpluți

O rețetă delicioasă pentru întreaga familie. Marius Macarie

Pași de preparare

  • Încălzim cuptorul la 190 de grade Celsius. Înțepăm fiecare cartofi cu furculița, de câteva ori și îi punem într-o tavă și îi băgăm la cuptor pentru aproximativ 10 minute sau până când furculița intră ușor. După ce sunt gata cartofii, îi scoatem și îi tăiem pe jumătate.
  • Scobim cu o lingură și scoatem miezul, astfel încât să rămână pentru a susține umplutura.
  • Amestecăm miezul cu lapte, unt, sare și piper până se omogenizează și adăugăm ciupercile, broccoli, ceapa verde și pătrunjelul, iar apoi amestecăm din nou.
  • Umplem fiecare jumătate de cartof cu compoziția de legume și presărăm parmezan și băgăm la cuptor pentru 20 minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Cartofi umpluți
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 2 căni Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 2 căni Ciuperci feliate Bonduelle
  • 4 cartofi mari
  • 1/2 cană lapte
  • 1 lingură unt
  • 2 linguri ceapă verde
  • 1 lingură pătrunjel
  • 2 linguri parmezan
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Încălzim cuptorul la 190 de grade Celsius. Înțepăm fiecare cartofi cu furculița, de câteva ori și îi punem într-o tavă și îi băgăm la cuptor pentru aproximativ 10 minute sau până când furculița intră ușor. După ce sunt gata cartofii, îi scoatem și îi tăiem pe jumătate.

  • Pasul 2

    Scobim cu o lingură și scoatem miezul, astfel încât să rămână pentru a susține umplutura.

  • Pasul 3

    Amestecăm miezul cu lapte, unt, sare și piper până se omogenizează și adăugăm ciupercile, broccoli, ceapa verde și pătrunjelul, iar apoi amestecăm din nou.

  • Pasul 4

    Umplem fiecare jumătate de cartof cu compoziția de legume și presărăm parmezan și băgăm la cuptor pentru 20 minute.