Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cartofi cu smântână și mazăre

Cartofi la cuptor cu smântână și mazăre. Mariana Oprea

Pași de preparare

  • Se așază pe masă ingredientele și ustensilele de lucru. Se taie ceapa felii și se călește.
  • Adăugăm cartofii spălați, curățați și tăiați cubulețe, împreună cu boabele de mazăre, 2-3 linguri de supă de legume, sare, piper după gust.
  • Lăsăm să fiarbă mai departe, dar acoperit cu un capac. După ce sunt gata legumele, punem smântâna, brânza și adăugăm cașcavalul ras. Dăm la cuptor pentru 10 minute.
  • Poftă mare!

Rețete care te-ar putea interesa

Cartofi cu smântână și mazăre
6 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
  • 500 g cartofi
  • 1 ceapă roșie
  • 200 g smântană
  • 200 g brânză
  • 150 g cașcaval
  • 50 g unt
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se așază pe masă ingredientele și ustensilele de lucru. Se taie ceapa felii și se călește.

  • Pasul 2

    Adăugăm cartofii spălați, curățați și tăiați cubulețe, împreună cu boabele de mazăre, 2-3 linguri de supă de legume, sare, piper după gust.

  • Pasul 3

    Lăsăm să fiarbă mai departe, dar acoperit cu un capac. După ce sunt gata legumele, punem smântâna, brânza și adăugăm cașcavalul ras. Dăm la cuptor pentru 10 minute.

  • Pasul 4

    Poftă mare!