Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Cartofi umpluți cu mozzarella, porumb și bacon

Rețetă ușoară și aromată. Bonduelle

Pași de preparare

 • Cartofii se fierb în coajă, când se răcesc se taie cu capac și se scoate miezul. Se pun cartofii într-o tavă de copt. Se amestecă mozzarella tocată mărunt cu porumbul Gold, usturoiul pisat, și ceapa verde tocată, se condimentează cu sare și piper, și se umple cartofii.

 • La final se decorează cartofii umpluți cu felii de roșii. Feliile de șuncă se rulează ușor una câte una, apoi se pun lângă cartofi în tava de copt.

 • Se coc în cuptorul încins. Se decorează cu frunze de busuioc și cu frunze de ceapă verde.

Rețete care te-ar putea interesa

Cartofi umpluți cu mozzarella, porumb și bacon
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Cartofii se fierb în coajă, când se răcesc se taie cu capac și se scoate miezul. Se pun cartofii într-o tavă de copt. Se amestecă mozzarella tocată mărunt cu porumbul Gold, usturoiul pisat, și ceapa verde tocată, se condimentează cu sare și piper, și se umple cartofii.

 • Pasul 2

  La final se decorează cartofii umpluți cu felii de roșii. Feliile de șuncă se rulează ușor una câte una, apoi se pun lângă cartofi în tava de copt.

 • Pasul 3

  Se coc în cuptorul încins. Se decorează cu frunze de busuioc și cu frunze de ceapă verde.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.