Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cartofi copți cu cremă de avocado și fasole roșie

Încântă-i pe oaspeți cu un preparat minunat, ușor de făcut și sănătos

Pași de preparare

  • Tocăm ceapa si pătrunjelul, tăiem rondele ridichile si 1 lime.

  • Pregătim crema de avocado: îl tăiem în două, scoatem pulpa pe care o tăiem mărunt și o punem într-un castron mic. Adăugăm sare, piper și peperoncino și stropim cu puțin ulei. Imediat după, punem sucul de la 1/4 lime. Adăugăm brânza de vaci și folosim blenderul pentru a uniformiza.

  • Spălăm bine cartofii în coajă și îi introducem la cuptor timp de 30 de minute la temperatura de 200°C.

  • După ce scoatem cartofii din cuptor îi crestăm și adăugăm crema de avocado, ceapa verde, patrunjel și boabele de fasole roșie.

Rețete care te-ar putea interesa

Cartofi copți cu cremă de avocado și fasole roșie
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (200 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
  • 3 cartofi albi mari
  • 2 avocado copţi
  • 50 g brânză de vaci
  • 2 lime
  • 4 ridichi
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură pătrunjel
  • puțin ulei
  • 1/2 lingură peperoncino
  • sare, piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tocăm ceapa si pătrunjelul, tăiem rondele ridichile si 1 lime.

  • Pasul 2

    Pregătim crema de avocado: îl tăiem în două, scoatem pulpa pe care o tăiem mărunt și o punem într-un castron mic. Adăugăm sare, piper și peperoncino și stropim cu puțin ulei. Imediat după, punem sucul de la 1/4 lime. Adăugăm brânza de vaci și folosim blenderul pentru a uniformiza.

  • Pasul 3

    Spălăm bine cartofii în coajă și îi introducem la cuptor timp de 30 de minute la temperatura de 200°C.

  • Pasul 4

    După ce scoatem cartofii din cuptor îi crestăm și adăugăm crema de avocado, ceapa verde, patrunjel și boabele de fasole roșie.