1. >Rețete
  2. >Cartofi cu ciuperci la cuptor

Cartofi cu ciuperci la cuptor

Rețetă de cartofi cu ciuperci la cuptor de la Bonduelle. Se prepară rapid și ușor.
Mediu
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
2 borcane (560g) ciuperci întregi Bonduelle

500 g cartofi (cu coajă)

1 ceapă

Sare

3 linguri ulei de măsline

2 crenguțe de rozmarin

Piper negru măcinat
Ingrediente pentru 3 persoane
2 borcane (560g) ciuperci întregi Bonduelle

500 g cartofi (cu coajă)

1 ceapă

Sare

3 linguri ulei de măsline

2 crenguțe de rozmarin

Piper negru măcinat
  1. Pași 1
    Se fierb cartofii în coajă, astfel încât aceștia să-și păstreze aroma. Se pune sare în apă, deoarece aceasta permite extragerea umidității din coaja cartofilor, devenind crocantă.
  2. Pași 2
    Se încălzește cuptorul la 200° C. Între timp se curăță cartofii de coajă și se taie ceapa peaste care se presară cu sare grunjoasă si se stropesc cu puțin ulei.
  3. Pași 3
    Imediat se adaugă crengutele de rozmarin și ciupercile întregi Bonduelle. Se amestecă bine și se condimentează cu piper negru măcinat după care se fierbe încă 15 minute.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ciulama de ciuperci

    Ciuperci delicioase, asezonate cu un sos cremos, o rețetă perfectă pentru prânz sau cină

  • Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci

    Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle

  • Lasagna rulată cu ciuperci și brânză

    Dacă vă place lasagna, atunci această rețetă își va face locul în bucătăria ta. Rulourile de lasagna...