Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cartofi cu ciuperci la cuptor

Rețetă de cartofi cu ciuperci la cuptor de la Bonduelle. Se prepară rapid și ușor.

Pași de preparare

  • Se fierb cartofii în coajă, astfel încât aceștia să-și păstreze aroma. Se pune sare în apă, deoarece aceasta permite extragerea umidității din coaja cartofilor, devenind crocantă.

  • Se încălzește cuptorul la 200° C. Între timp se curăță cartofii de coajă și se taie ceapa peaste care se presară cu sare grunjoasă si se stropesc cu puțin ulei.

  • Imediat se adaugă crengutele de rozmarin și ciupercile întregi Bonduelle. Se amestecă bine și se condimentează cu piper negru măcinat după care se fierbe încă 15 minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Cartofi cu ciuperci la cuptor
3 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 2 borcane (560g) ciuperci întregi Bonduelle
  • 500 g cartofi (cu coajă)
  • 1 ceapă
  • Sare
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 crenguțe de rozmarin
  • Piper negru măcinat
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se fierb cartofii în coajă, astfel încât aceștia să-și păstreze aroma. Se pune sare în apă, deoarece aceasta permite extragerea umidității din coaja cartofilor, devenind crocantă.

  • Pasul 2

    Se încălzește cuptorul la 200° C. Între timp se curăță cartofii de coajă și se taie ceapa peaste care se presară cu sare grunjoasă si se stropesc cu puțin ulei.

  • Pasul 3

    Imediat se adaugă crengutele de rozmarin și ciupercile întregi Bonduelle. Se amestecă bine și se condimentează cu piper negru măcinat după care se fierbe încă 15 minute.