Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Cartof dulce umplut cu fasole roșie și porumb

Gustos și aromat. Marius Macarie

Pași de preparare

  • Înțepăm cartofii cu furculița și îi punem la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru 40 minute.
  • Între timp, amestecăm iaurtul cu condimentele. Adăugăm fasolea roșie, porumbul și ardeiul roșu la iaurt și amestecăm bine.
  • Scoatem cartoful dulce și îl lăsăm să se răcească puțin. Cu o lingură scobim în cartof și scoatem miezul.
  • Punem compoziția din iaurt cu fasole și porumb în mijlocul creat în cartof. Deasupra punem cașcavalul ras și mai băgăm la cuptor pentru încă cinci minute sau până când cașcavalul s-a topit.
  • După ce l-am scos de la cuptor, presărăm ceapa verde și putem servi.

Rețete care te-ar putea interesa

Cartof dulce umplut cu fasole roșie și porumb
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 cană Fasole roşie boabe Bonduelle
  • 1 cană Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 1 ardei gras roșu
  • 4 cartofi dulci
  • 1/2 cană iaurt natural 2% grăsime
  • 1/2 linguriță boia dulce
  • 1/2 linguriță curry
  • 4 linguri cașcaval ras
  • 4 linguri ceapă verde tăiată
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Înțepăm cartofii cu furculița și îi punem la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru 40 minute.

  • Pasul 2

    Între timp, amestecăm iaurtul cu condimentele. Adăugăm fasolea roșie, porumbul și ardeiul roșu la iaurt și amestecăm bine.

  • Pasul 3

    Scoatem cartoful dulce și îl lăsăm să se răcească puțin. Cu o lingură scobim în cartof și scoatem miezul.

  • Pasul 4

    Punem compoziția din iaurt cu fasole și porumb în mijlocul creat în cartof. Deasupra punem cașcavalul ras și mai băgăm la cuptor pentru încă cinci minute sau până când cașcavalul s-a topit.

  • Pasul 5

    După ce l-am scos de la cuptor, presărăm ceapa verde și putem servi.