Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Carne de porc yin și yang

Ținta bucătarului este de a îmbina gusturile într-un mod eficient pentru o armonie ideală: ceea ce e fierbinte trebuie să fie alăturat de rece, iar dulcele de amar.

Pași de preparare

  • Ardeiul iute se taie pe lung, se înlătură semințele și se toacă în felii subțiri. Carnea de porc se toacă în bucăți lungi, mărunte.
  • Se prăjește ceapa, usturoiul și ardei iute în 2 linguri de ulei 3 min. În uleiul rămas se prăjește separat carnea, se condimentează cu sare și ghimbir.
  • La carne se adaugă ananasul, mixtura de ceapă și se introduce sucul de ananas. Se gătește la foc mic 3 min, se amestecă totul.

Rețete care te-ar putea interesa

Carne de porc yin și yang
4 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 500 g carne de porc
  • 2 ardei iuți
  • 1 ceapă mare tăiată cubulețe mici
  • 4 linguri cu suc de ananas
  • 3 felii de ananas tăiate cuburi
  • 3 linguri cu ulei
  • 1 lingură cu ghimbir măcinat
  • 2 căței de usturoi pisați
  • sare
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Ardeiul iute se taie pe lung, se înlătură semințele și se toacă în felii subțiri. Carnea de porc se toacă în bucăți lungi, mărunte.

  • Pasul 2

    Se prăjește ceapa, usturoiul și ardei iute în 2 linguri de ulei 3 min. În uleiul rămas se prăjește separat carnea, se condimentează cu sare și ghimbir.

  • Pasul 3

    La carne se adaugă ananasul, mixtura de ceapă și se introduce sucul de ananas. Se gătește la foc mic 3 min, se amestecă totul.