Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Chilli con carne

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Claudiu Cercel

Pași de preparare

  • Ceapa și usturoiul se curăță și se toacă mărunt. Într-o tigaie se încinge uleiul, se adaugă carnea, ceapa și usturoiul și se călesc până ce carnea devine brună.

  • Se adaugă boiaua iute, oregano, pătrunjelul și sarea și se mai lasă 5 minute, după care se adaugă fasolea, salsa chilli și o cană de apă.

  • Se lasă fasolea să dea în clocot, se reduce focul, se acoperă cu un capac și se lasă la foc mic, 20 minute. Se condimentează cu sare și piper după gust. Se poate servi cu tortillas.

Rețete care te-ar putea interesa

Chilli con carne
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-fasole-rosie-suc-rosii">1 conservă (430 g) Peruana, Fasole roşie boabe &icirc;n sos tomat picant Bonduelle</a></p>
  • <p>250 g carne tocată</p>
  • <p>1 ceapă mare</p>
  • <p>2 căței usturoi</p>
  • <p>2 linguri salsa chilli</p>
  • <p>1 linguriță boia iute</p>
  • <p>150 ml. apă</p>
  • <p>30 ml. ulei</p>
  • <p>Oregano</p>
  • <p>Pătrunjel</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Ceapa și usturoiul se curăță și se toacă mărunt. Într-o tigaie se încinge uleiul, se adaugă carnea, ceapa și usturoiul și se călesc până ce carnea devine brună.

  • Pasul 2

    Se adaugă boiaua iute, oregano, pătrunjelul și sarea și se mai lasă 5 minute, după care se adaugă fasolea, salsa chilli și o cană de apă.

  • Pasul 3

    Se lasă fasolea să dea în clocot, se reduce focul, se acoperă cu un capac și se lasă la foc mic, 20 minute. Se condimentează cu sare și piper după gust. Se poate servi cu tortillas.