Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Carne de porc cu Mexicana

Excelent pentru momente speciale de familie.

Pași de preparare

  • Se ia ananasul și se taie după care se pune pe grătar până capătă o culoare aurie

  • Într-o oală se pune la fiert o cană cu orez împreună cu 2 căni cu apă, la care se adaugă o lingură de turmeric, dupa care se adaugă Mexicana Bonduelle. Se lasă la fiert până orezul este gata.

  • Carnea se pune pe grătarul uns în prealabil cu o lingură de grăsime de cocos până prinde o crustă, după care o scoatem.

  • Într-o tigaie se adaugă ceapa tăiată mărunt, peste care punem și carnea.

Rețete care te-ar putea interesa

Carne de porc cu Mexicana
4 persoane 30-45 min Provocator
INGREDIENTE
  • 2 conserve (860 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle
  • 2 căni apă
  • 1 lingură turmenic
  • 1 lingură grăsime de cocos
  • Carne de porc
  • 100 ml. vin alb
  • 1 cană orez
  • 2-3 cepe
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se ia ananasul și se taie după care se pune pe grătar până capătă o culoare aurie

  • Pasul 2

    Într-o oală se pune la fiert o cană cu orez împreună cu 2 căni cu apă, la care se adaugă o lingură de turmeric, dupa care se adaugă Mexicana Bonduelle. Se lasă la fiert până orezul este gata.

  • Pasul 3

    Carnea se pune pe grătarul uns în prealabil cu o lingură de grăsime de cocos până prinde o crustă, după care o scoatem.

  • Pasul 4

    Într-o tigaie se adaugă ceapa tăiată mărunt, peste care punem și carnea.