Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cannelloni cu legume și ricotta

Cannelloni cu legume și ricotta. Creangă Ionela

Pași de preparare

  • Toate legumele, respectiv morcovul, ardeiul gras, porumbul dulce și buchețelele de broccoli se sotează în unt aproximativ 3 minute. Se lasă apoi să se răcească puțin și apoi se adaugă deasupra brânza ricotta, amestecând usor.

  • Se condimentează după gust cu sare, piper, chili. Pastele cannelloni se fierb 2-3 minute și apoi se pun în apa rece, pentru a nu se lipi între ele.

  • Se umple fiecare tub cu compoziția de brânză și legume și se așează într-o tavă unsă în prealabil cu puțin unt. Peste paste se toarnă cele două ouă bătute împreună cu smântâna și se presară parmezan.

  • Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius pentru 30 de minute. Se servește cald.

Rețete care te-ar putea interesa

Cannelloni cu legume și ricotta
6 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
  • 100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 cutie paste CANNELLONI
  • 200 g brânză ricotta
  • 60 g unt
  • 2 ouă
  • 200 g smântână
  • 60 g armezan
  • Sare
  • Piper
  • Chili
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Toate legumele, respectiv morcovul, ardeiul gras, porumbul dulce și buchețelele de broccoli se sotează în unt aproximativ 3 minute. Se lasă apoi să se răcească puțin și apoi se adaugă deasupra brânza ricotta, amestecând usor.

  • Pasul 2

    Se condimentează după gust cu sare, piper, chili. Pastele cannelloni se fierb 2-3 minute și apoi se pun în apa rece, pentru a nu se lipi între ele.

  • Pasul 3

    Se umple fiecare tub cu compoziția de brânză și legume și se așează într-o tavă unsă în prealabil cu puțin unt. Peste paste se toarnă cele două ouă bătute împreună cu smântâna și se presară parmezan.

  • Pasul 4

    Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius pentru 30 de minute. Se servește cald.