Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cannelloni cu spanac și brânză de capră

Cannelloni cu spanac și brânză de capră. Florin Alexandru Leonte

Pași de preparare

  • Luăm spanacul, îl scurgem într-o sită, îl punem la opărit 5 minute într-un vas cu apă clocotită.
  • Se taie ceapa fin, se călește în ulei de măsline, după care se adaugă spanacul, sarea și piperul. Se lasă la călit timp de 5 minute. Se scoate și se lasă la răcit. Se amestecă cu brânză de capră dată prin răzătoare. Se formează sosul bechamel din: unt, făină, lapte și piper, la foc mic, până când acesta are consistența unei budinci.
  • Se umplu tuburile de caneloni cu compoziția de spanac și brânză de capră. Într-o tavă se pune sosul de roșii, se așează deasupra tuburile de cannelloni și se adaugă sosul bechamel. Se lasă la cuptor la foc mediu, timp de 30 minute. Poftă mare!

Rețete care te-ar putea interesa

Cannelloni cu spanac și brânză de capră
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
  • 100 g unt
  • 2 linguri făină
  • 300 g brânză capră veche
  • 1 cutie Ccnnelloni
  • 3 căței usturoi
  • 50 g ulei măsline
  • o cutie roșii
  • 300 ml. lapte
  • Sare
  • Piper
  • 1 ceapă
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Luăm spanacul, îl scurgem într-o sită, îl punem la opărit 5 minute într-un vas cu apă clocotită.

  • Pasul 2

    Se taie ceapa fin, se călește în ulei de măsline, după care se adaugă spanacul, sarea și piperul. Se lasă la călit timp de 5 minute. Se scoate și se lasă la răcit. Se amestecă cu brânză de capră dată prin răzătoare. Se formează sosul bechamel din: unt, făină, lapte și piper, la foc mic, până când acesta are consistența unei budinci.

  • Pasul 3

    Se umplu tuburile de caneloni cu compoziția de spanac și brânză de capră. Într-o tavă se pune sosul de roșii, se așează deasupra tuburile de cannelloni și se adaugă sosul bechamel. Se lasă la cuptor la foc mediu, timp de 30 minute. Poftă mare!