Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cannelloni cu ciuperci și pește

O experiență culinară. Ionela Carmen Bota

Pași de preparare

  • Tăiați prazul și căliți-l la foc mic 5 minute, adăugați ciupercile tăiate și apoi peștele tăiat; prăjiți încă 3-4 minute.
  • Puneți brânza topită peste amestecul cu ciuperci. Amestecați bine, condimentați după gust și lăsați să se răcească.
  • Fierbeți cannelloni în apă cu sare. Scurgeți cannelloni și, când sunt reci, umpleți cu compoziția de ciuperci, cu ajutorul unui poș. Bateți oul.
  • Amestecați parmezanul cu pesmetul într-un castron. Dați pastele umplute prin făină, apoi prin ou și la final prin pesmetul amestecat cu parmezan. Lăsați cannelloni la frigider 30 de minute, după care prăjiți în ulei încins până ce se formează o crustă aurie. Se servesc fierbinți.

Rețete care te-ar putea interesa

Cannelloni cu ciuperci și pește
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 4 cannelloni
  • 1 fir de praz
  • 200 g file de merluciu
  • 200 g brânză topită
  • Sare
  • 2 linguri cu făină
  • 1 ou
  • 2 linguri cu pesmet
  • 1/2 lingură cu parmezan
  • Ulei pentru prăjit
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiați prazul și căliți-l la foc mic 5 minute, adăugați ciupercile tăiate și apoi peștele tăiat; prăjiți încă 3-4 minute.

  • Pasul 2

    Puneți brânza topită peste amestecul cu ciuperci. Amestecați bine, condimentați după gust și lăsați să se răcească.

  • Pasul 3

    Fierbeți cannelloni în apă cu sare. Scurgeți cannelloni și, când sunt reci, umpleți cu compoziția de ciuperci, cu ajutorul unui poș. Bateți oul.

  • Pasul 4

    Amestecați parmezanul cu pesmetul într-un castron. Dați pastele umplute prin făină, apoi prin ou și la final prin pesmetul amestecat cu parmezan. Lăsați cannelloni la frigider 30 de minute, după care prăjiți în ulei încins până ce se formează o crustă aurie. Se servesc fierbinți.