1. >Rețete
  2. >Canelloni cu ciuperci și spanac

Canelloni cu ciuperci și spanac

Paste delicioase cu spanac, ciuperci și sos alb.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

Tuburi de canelloni

1 ceapă

150 g spanac

50 ml. ulei

30 g unt

1 lingură cu amidon

Nucșoară

250 ml. lapte

100 g smântână

1 morcov

1 lingură cu pastă de tomate
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

Tuburi de canelloni

1 ceapă

150 g spanac

50 ml. ulei

30 g unt

1 lingură cu amidon

Nucșoară

250 ml. lapte

100 g smântână

1 morcov

1 lingură cu pastă de tomate
  1. Pași 1
    Ceapa, morcovul și ciupercile tocate se călesc câteva minute.
  2. Pași 2
    Se adaugă pasta de tomate și spanacul. Se acoperă și se lasă să se înăbușe puțin. Se prepară sosul alb, amestecând amidonul cu untul pe foc și diluând cu laptele călduț. Se fierbe sosul câteva minute, apoi se adaugă smântână și nucșoară. Câteva linguri din sos se adaugă în umplutura pentru canelloni.
  3. Pași 3
    Tuburile de paste se fierb maxim 2 minute, se taie pe jumătate și se așază în picioare în formele individuale de ceramică unse înainte. Se umplu cu spanac, se toarnă sos între ele și se dau la cuptor 15-20 minute.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Plăcintă de spanac

    O rețetă delicioasă

  • Souffle cu spanac

    Un souffle delicios care va îmbogăți masa de prânz.

  • Salată de valeriană cu ciuperci, feta și...

    O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!