Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Canelloni cu ciuperci și spanac

Paste delicioase cu spanac, ciuperci și sos alb. Marian Măciucă

Pași de preparare

 • Ceapa, morcovul și ciupercile tocate se călesc câteva minute.

 • Se adaugă pasta de tomate și spanacul. Se acoperă și se lasă să se înăbușe puțin. Se prepară sosul alb, amestecând amidonul cu untul pe foc și diluând cu laptele călduț. Se fierbe sosul câteva minute, apoi se adaugă smântână și nucșoară. Câteva linguri din sos se adaugă în umplutura pentru canelloni.

 • Tuburile de paste se fierb maxim 2 minute, se taie pe jumătate și se așază în picioare în formele individuale de ceramică unse înainte. Se umplu cu spanac, se toarnă sos între ele și se dau la cuptor 15-20 minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Canelloni cu ciuperci și spanac
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Ceapa, morcovul și ciupercile tocate se călesc câteva minute.

 • Pasul 2

  Se adaugă pasta de tomate și spanacul. Se acoperă și se lasă să se înăbușe puțin. Se prepară sosul alb, amestecând amidonul cu untul pe foc și diluând cu laptele călduț. Se fierbe sosul câteva minute, apoi se adaugă smântână și nucșoară. Câteva linguri din sos se adaugă în umplutura pentru canelloni.

 • Pasul 3

  Tuburile de paste se fierb maxim 2 minute, se taie pe jumătate și se așază în picioare în formele individuale de ceramică unse înainte. Se umplu cu spanac, se toarnă sos între ele și se dau la cuptor 15-20 minute.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.