Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Canapele cu şuncă şi fasole roşie

Un aperitiv uşor de pregătit care ne va uimi oaspeţii!

Pași de preparare

  • Zdrobim uşor într-un blender fasolea roşie, adăugăm maioneza şi boiaua.

  • Tăiem șunca în dreptunghiuri, iar roșiile în jumătate. Ungem feliile de pâine cu uleiul de măsline şi le punem la copt timp de 10 minute într-un cuptor preîncălzit la 200 ° C.

  • Tăiem feliile de pâine în 3 părţi egale. Pe fiecare bucată de pâine aşezăm câte 2 felii de șuncă, peste care punem compoziţia cu fasole şi o jumătate de roșie. Putem fixa aperitivele cu scobitori de bambus.

Rețete care te-ar putea interesa

Canapele cu şuncă şi fasole roşie
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
  • 100 g şuncă presată
  • 1 lingură de maioneză
  • 4 felii de pâine
  • Roşii cherry
  • Puţină boia dulce
  • Ulei de măsline
  • Sare, piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Zdrobim uşor într-un blender fasolea roşie, adăugăm maioneza şi boiaua.

  • Pasul 2

    Tăiem șunca în dreptunghiuri, iar roșiile în jumătate. Ungem feliile de pâine cu uleiul de măsline şi le punem la copt timp de 10 minute într-un cuptor preîncălzit la 200 ° C.

  • Pasul 3

    Tăiem feliile de pâine în 3 părţi egale. Pe fiecare bucată de pâine aşezăm câte 2 felii de șuncă, peste care punem compoziţia cu fasole şi o jumătate de roșie. Putem fixa aperitivele cu scobitori de bambus.