Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Calamar umplut cu feta și ciuperci

Calamar umplut cu roșii, feta și ciuperci. Ana Cristina Toroipan

Pași de preparare

  • Se curăță calamarii și se crestează pe o parte (să nu se taie și partea de jos, se pune un cuțit în el și apoi se taie cu alt cuțit).

  • Într-o tigaie se pune un pic de ulei de măsline și se călesc calamarii timp de 10 minute, apoi se scot și se pun pe un șervețel.

  • Se taie mărunt roșiile și usturoiul și se călesc în aceeași tigaie, timp de 3 minute împreună cu ciupercile din conservă.

  • După ce s-au călit, se lasă la răcit, apoi se amestecă cu brânza feta. Se umple calamarii cu această compoziție și se servesc calzi. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Calamar umplut cu feta și ciuperci
3 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/ciuperci-feliate-sterilizate">1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle</a></p>
  • <p>2 roșii</p>
  • <p>3 calamari proaspeți</p>
  • <p>150 g br&acirc;nză feta</p>
  • <p>3 căței usturoi</p>
  • <p>3-4 linguri ulei de măsline</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se curăță calamarii și se crestează pe o parte (să nu se taie și partea de jos, se pune un cuțit în el și apoi se taie cu alt cuțit).

  • Pasul 2

    Într-o tigaie se pune un pic de ulei de măsline și se călesc calamarii timp de 10 minute, apoi se scot și se pun pe un șervețel.

  • Pasul 3

    Se taie mărunt roșiile și usturoiul și se călesc în aceeași tigaie, timp de 3 minute împreună cu ciupercile din conservă.

  • Pasul 4

    După ce s-au călit, se lasă la răcit, apoi se amestecă cu brânza feta. Se umple calamarii cu această compoziție și se servesc calzi. Poftă bună!