Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Burrito - carne de vită în tortilla umplută cu sos mexican

După o salsa fierbinte, plină de pasiune, deliciosul burrito vă va astâmpăra foamea.

Pași de preparare

  • Carnea spălată se freacă cu un amestec de usturoi, suc de lămâie, oregano, piper și sare. Se macerează timp de 4 până la 8 ore, se prăjește, se împarte în bucăți mici și se usucă timp de aproximativ 6 ore.
  • Ceapa curățată se toacă mărunt. Se prăjește pe uleiul încins. Se adaugă carnea de vită uscată (machaca) și se prăjește până se rumenește bine. Se adaugă sare și se amestecă.
  • Tortilla se încălzește în cuptor. Pe fiecare tortilla se așează câteva linguri de carne și se rulează.

Rețete care te-ar putea interesa

Burrito - carne de vită în tortilla umplută cu sos mexican
12 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 600 g carne de vită
  • 12 plăcinte tortilla
  • 2 căței usturoi
  • 1 ceapă mică
  • 2 ml. suc de lămâie
  • 1 lingură oregano
  • 1/2 linguriță sare
  • 1 linguriță piper proaspăt măcinat
  • 1 lingură ulei
Pași de preparare
  • Pasul 1
    Carnea spălată se freacă cu un amestec de usturoi, suc de lămâie, oregano, piper și sare. Se macerează timp de 4 până la 8 ore, se prăjește, se împarte în bucăți mici și se usucă timp de aproximativ 6 ore.
  • Pasul 2
    Ceapa curățată se toacă mărunt. Se prăjește pe uleiul încins. Se adaugă carnea de vită uscată (machaca) și se prăjește până se rumenește bine. Se adaugă sare și se amestecă.
  • Pasul 3
    Tortilla se încălzește în cuptor. Pe fiecare tortilla se așează câteva linguri de carne și se rulează.
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.