Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Burrito - carne de vită în tortilla umplută cu sos mexican

După o salsa fierbinte, plină de pasiune, deliciosul burrito vă va astâmpăra foamea.

Pași de preparare

  • Carnea spălată se freacă cu un amestec de usturoi, suc de lămâie, oregano, piper și sare. Se macerează timp de 4 până la 8 ore, se prăjește, se împarte în bucăți mici și se usucă timp de aproximativ 6 ore.
  • Ceapa curățată se toacă mărunt. Se prăjește pe uleiul încins. Se adaugă carnea de vită uscată (machaca) și se prăjește până se rumenește bine. Se adaugă sare și se amestecă.
  • Tortilla se încălzește în cuptor. Pe fiecare tortilla se așează câteva linguri de carne și se rulează.

Rețete care te-ar putea interesa

Burrito - carne de vită în tortilla umplută cu sos mexican
12 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 600 g carne de vită
  • 12 plăcinte tortilla
  • 2 căței usturoi
  • 1 ceapă mică
  • 2 ml. suc de lămâie
  • 1 lingură oregano
  • 1/2 linguriță sare
  • 1 linguriță piper proaspăt măcinat
  • 1 lingură ulei
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Carnea spălată se freacă cu un amestec de usturoi, suc de lămâie, oregano, piper și sare. Se macerează timp de 4 până la 8 ore, se prăjește, se împarte în bucăți mici și se usucă timp de aproximativ 6 ore.

  • Pasul 2

    Ceapa curățată se toacă mărunt. Se prăjește pe uleiul încins. Se adaugă carnea de vită uscată (machaca) și se prăjește până se rumenește bine. Se adaugă sare și se amestecă.

  • Pasul 3

    Tortilla se încălzește în cuptor. Pe fiecare tortilla se așează câteva linguri de carne și se rulează.