Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Burrito în bol

Bucătăria mexicană poate fi adaptată conform dorințelor tale! Surprinde-i pe cei dragi cu o idee inovatoare de Buritto, rapidă, dar și gustoasă.

Pași de preparare

 • Într-o oală cu apă, punem orezul la fiert. Cât timp orezul se fierbe, pregătim carnea tocată într-o tigaie și o condimentăm cu boia, sare și piper.

 • În timp ce orezul și carnea sunt pe foc, pregătim dressing-ul; într-un bol de dimensiuni mici, punem iaurtul și sosul iute. 

 • Orezul fiert îl vom răsturna într-un bol, peste care punem carnea, roșiile cherry tăiate pe jumătate, fasolea neagră, avocado tăiat cuburi, și dressing-ul pregătit anterior. Amestecăm totul și masa poate fi servită! Poftă bună! 

Rețete care te-ar putea interesa

Burrito în bol
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Într-o oală cu apă, punem orezul la fiert. Cât timp orezul se fierbe, pregătim carnea tocată într-o tigaie și o condimentăm cu boia, sare și piper.

 • Pasul 2

  În timp ce orezul și carnea sunt pe foc, pregătim dressing-ul; într-un bol de dimensiuni mici, punem iaurtul și sosul iute. 

 • Pasul 3

  Orezul fiert îl vom răsturna într-un bol, peste care punem carnea, roșiile cherry tăiate pe jumătate, fasolea neagră, avocado tăiat cuburi, și dressing-ul pregătit anterior. Amestecăm totul și masa poate fi servită! Poftă bună! 

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.