Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Burrata cu porumb și pesto

O rețetă minunată

Pași de preparare

  • Facem sosul Pesto din: parmezan ras, puțină rucola, usturoi, muguri de pin, valeriană, ulei de măsline și busuioc. Îl blendăm bine și dacă vrem să fie mai fluid, putem adăuga și puțină apă.

  • Ungem cu o pensulă cele 2 felii de pâine cu sosul Pesto. Le introducem în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 4-5 min.

  • Scurgem bine porumbul de lichid și îl punem într-o tigaie cu roșiile cherry și puțin sos Pesto. Îl rumenim un pic pentru a-i da o consistență crocantă. Asezonăm cu sare și piper.

  • Scoatem pâinea prăjită din cuptor, punem peste ea porumbul cald cu roșiile cherry, adăugăm rucola și apoi Burrata care a stat în prealabil o jumătate de ora la temperatura camerei pentru a fi moale în interior. Cu o pensulă punem sos Pesto și peste Burrata . O decoram cu frunze de busuioc și este gata de savurat.

Rețete care te-ar putea interesa

Burrata cu porumb și pesto
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (340 g) Porumb dulce GOLD Bonduelle
  • 1 bucată burrata
  • 10 roșii cherry
  • 50 g parmezan
  • 2 felii mari de pâine
  • 1 mână de muguri de pin
  • 1 mână de rucola
  • 2 căței de usturoi
  • câteva frunze de valeriană
  • câteva frunze de busuioc
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură sare
  • 1 vârf de lingură piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Facem sosul Pesto din: parmezan ras, puțină rucola, usturoi, muguri de pin, valeriană, ulei de măsline și busuioc. Îl blendăm bine și dacă vrem să fie mai fluid, putem adăuga și puțină apă.

  • Pasul 2

    Ungem cu o pensulă cele 2 felii de pâine cu sosul Pesto. Le introducem în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 4-5 min.

  • Pasul 3

    Scurgem bine porumbul de lichid și îl punem într-o tigaie cu roșiile cherry și puțin sos Pesto. Îl rumenim un pic pentru a-i da o consistență crocantă. Asezonăm cu sare și piper.

  • Pasul 4

    Scoatem pâinea prăjită din cuptor, punem peste ea porumbul cald cu roșiile cherry, adăugăm rucola și apoi Burrata care a stat în prealabil o jumătate de ora la temperatura camerei pentru a fi moale în interior. Cu o pensulă punem sos Pesto și peste Burrata . O decoram cu frunze de busuioc și este gata de savurat.