Pași de preparare
-
Facem sosul Pesto din: parmezan ras, puțină rucola, usturoi, muguri de pin, valeriană, ulei de măsline și busuioc. Îl blendăm bine și dacă vrem să fie mai fluid, putem adăuga și puțină apă.
-
Ungem cu o pensulă cele 2 felii de pâine cu sosul Pesto. Le introducem în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 4-5 min.
-
Scurgem bine porumbul de lichid și îl punem într-o tigaie cu roșiile cherry și puțin sos Pesto. Îl rumenim un pic pentru a-i da o consistență crocantă. Asezonăm cu sare și piper.
-
Scoatem pâinea prăjită din cuptor, punem peste ea porumbul cald cu roșiile cherry, adăugăm rucola și apoi Burrata care a stat în prealabil o jumătate de ora la temperatura camerei pentru a fi moale în interior. Cu o pensulă punem sos Pesto și peste Burrata . O decoram cu frunze de busuioc și este gata de savurat.