Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Burrata cu porumb și pesto

O rețetă minunată

Pași de preparare

  • Facem sosul Pesto din: parmezan ras, puțină rucola, usturoi, muguri de pin, valeriană, ulei de măsline și busuioc. Îl blendăm bine și dacă vrem să fie mai fluid, putem adăuga și puțină apă.

  • Ungem cu o pensulă cele 2 felii de pâine cu sosul Pesto. Le introducem în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 4-5 min.

  • Scurgem bine porumbul de lichid și îl punem într-o tigaie cu roșiile cherry și puțin sos Pesto. Îl rumenim un pic pentru a-i da o consistență crocantă. Asezonăm cu sare și piper.

  • Scoatem pâinea prăjită din cuptor, punem peste ea porumbul cald cu roșiile cherry, adăugăm rucola și apoi Burrata care a stat în prealabil o jumătate de ora la temperatura camerei pentru a fi moale în interior. Cu o pensulă punem sos Pesto și peste Burrata . O decoram cu frunze de busuioc și este gata de savurat.

Rețete care te-ar putea interesa

Burrata cu porumb și pesto
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/porumb-super-dulce-gold">1 conservă (340 g) Porumb dulce GOLD Bonduelle</a></p>
  • <p>1 bucată burrata</p>
  • <p>10 roșii cherry</p>
  • <p>50 g parmezan</p>
  • <p>2 felii mari de p&acirc;ine</p>
  • <p>1 m&acirc;nă de muguri de pin</p>
  • <p>1 m&acirc;nă de rucola</p>
  • <p>2 căței de usturoi</p>
  • <p>c&acirc;teva frunze de valeriană</p>
  • <p>c&acirc;teva frunze de busuioc</p>
  • <p>4 linguri ulei de măsline</p>
  • <p>1 lingură sare</p>
  • <p>1 v&acirc;rf de lingură piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Facem sosul Pesto din: parmezan ras, puțină rucola, usturoi, muguri de pin, valeriană, ulei de măsline și busuioc. Îl blendăm bine și dacă vrem să fie mai fluid, putem adăuga și puțină apă.

  • Pasul 2

    Ungem cu o pensulă cele 2 felii de pâine cu sosul Pesto. Le introducem în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 4-5 min.

  • Pasul 3

    Scurgem bine porumbul de lichid și îl punem într-o tigaie cu roșiile cherry și puțin sos Pesto. Îl rumenim un pic pentru a-i da o consistență crocantă. Asezonăm cu sare și piper.

  • Pasul 4

    Scoatem pâinea prăjită din cuptor, punem peste ea porumbul cald cu roșiile cherry, adăugăm rucola și apoi Burrata care a stat în prealabil o jumătate de ora la temperatura camerei pentru a fi moale în interior. Cu o pensulă punem sos Pesto și peste Burrata . O decoram cu frunze de busuioc și este gata de savurat.