Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Burger de fasole roșie

O rețetă pregătită de Jamila!

Pași de preparare

  • Scurgem de lichid cele două conserve de fasole roșie Bonduelle, fără a clăti. Zdrobim boabele de fasole cu o furculiță și adăugăm ceapa, ardeiul copt, pătrunjelul, usturoiul, ceapa verde, boiaua dulce, oul, sare și piper, după gust. Amestecăm totul foarte bine și adăugăm pesmet cât să lege compoziția.

  • Lăsăm compoziția să stea pentru aprox. 10 minute și putem modela burgerii de marimea chiflelor. Îi prăjim pentru 3-4 minute pe fiecare parte, cât să se rumească frumos.

  • Pentru a asambla burgerii, tăiem chiflele în jumătate și le prăjim pentru câteva minute. Pe jumătatea de jos a chiflei punem ketchup, o frunză de salată, burgerul de fasole și câteva felii de roșie. Pe partea tăiată a capacului chiflei punem muștar și așezăm felii de castravete murat.

  • Punem capacul burgerului și putem servi imediat. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Burger de fasole roșie
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-fasole-rosie-suc-propriu">2 conserve (800 g) Fasole roșie boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>100 g pesmet</p>
  • <p>2 roșii</p>
  • <p>1 ardei copt</p>
  • <p>1 ceapă tocată mărunt</p>
  • <p>1 legătură pătrunjel</p>
  • <p>1 fir ceapă verde</p>
  • <p>C&acirc;teva frunze salată verde</p>
  • <p>C&acirc;teva chifle</p>
  • <p>C&acirc;țiva castraveți murați</p>
  • <p>Puțin ketchup</p>
  • <p>1 ou</p>
  • <p>3-4 căței usturoi</p>
  • <p>2-3 linguri ulei</p>
  • <p>1 lingură muștar</p>
  • <p>1 linguriță boia dulce</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Scurgem de lichid cele două conserve de fasole roșie Bonduelle, fără a clăti. Zdrobim boabele de fasole cu o furculiță și adăugăm ceapa, ardeiul copt, pătrunjelul, usturoiul, ceapa verde, boiaua dulce, oul, sare și piper, după gust. Amestecăm totul foarte bine și adăugăm pesmet cât să lege compoziția.

  • Pasul 2

    Lăsăm compoziția să stea pentru aprox. 10 minute și putem modela burgerii de marimea chiflelor. Îi prăjim pentru 3-4 minute pe fiecare parte, cât să se rumească frumos.

  • Pasul 3

    Pentru a asambla burgerii, tăiem chiflele în jumătate și le prăjim pentru câteva minute. Pe jumătatea de jos a chiflei punem ketchup, o frunză de salată, burgerul de fasole și câteva felii de roșie. Pe partea tăiată a capacului chiflei punem muștar și așezăm felii de castravete murat.

  • Pasul 4

    Punem capacul burgerului și putem servi imediat. Poftă bună!