Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Burger de fasole roșie

O rețetă pregătită de Jamila!

Pași de preparare

  • Scurgem de lichid cele două conserve de fasole roșie Bonduelle, fără a clăti. Zdrobim boabele de fasole cu o furculiță și adăugăm ceapa, ardeiul copt, pătrunjelul, usturoiul, ceapa verde, boiaua dulce, oul, sare și piper, după gust. Amestecăm totul foarte bine și adăugăm pesmet cât să lege compoziția.

  • Lăsăm compoziția să stea pentru aprox. 10 minute și putem modela burgerii de marimea chiflelor. Îi prăjim pentru 3-4 minute pe fiecare parte, cât să se rumească frumos.

  • Pentru a asambla burgerii, tăiem chiflele în jumătate și le prăjim pentru câteva minute. Pe jumătatea de jos a chiflei punem ketchup, o frunză de salată, burgerul de fasole și câteva felii de roșie. Pe partea tăiată a capacului chiflei punem muștar și așezăm felii de castravete murat.

  • Punem capacul burgerului și putem servi imediat. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Burger de fasole roșie
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 2 conserve (800 g) Fasole roșie boabe Bonduelle
  • 100 g pesmet
  • 2 roșii
  • 1 ardei copt
  • 1 ceapă tocată mărunt
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 fir ceapă verde
  • Câteva frunze salată verde
  • Câteva chifle
  • Câțiva castraveți murați
  • Puțin ketchup
  • 1 ou
  • 3-4 căței usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingură muștar
  • 1 linguriță boia dulce
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Scurgem de lichid cele două conserve de fasole roșie Bonduelle, fără a clăti. Zdrobim boabele de fasole cu o furculiță și adăugăm ceapa, ardeiul copt, pătrunjelul, usturoiul, ceapa verde, boiaua dulce, oul, sare și piper, după gust. Amestecăm totul foarte bine și adăugăm pesmet cât să lege compoziția.

  • Pasul 2

    Lăsăm compoziția să stea pentru aprox. 10 minute și putem modela burgerii de marimea chiflelor. Îi prăjim pentru 3-4 minute pe fiecare parte, cât să se rumească frumos.

  • Pasul 3

    Pentru a asambla burgerii, tăiem chiflele în jumătate și le prăjim pentru câteva minute. Pe jumătatea de jos a chiflei punem ketchup, o frunză de salată, burgerul de fasole și câteva felii de roșie. Pe partea tăiată a capacului chiflei punem muștar și așezăm felii de castravete murat.

  • Pasul 4

    Punem capacul burgerului și putem servi imediat. Poftă bună!