Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Budincă de spanac cu pește

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Alina Cercel

Pași de preparare

  • Ceapa se toacă mărunt, se pune la călit în ulei de măsline, iar apoi se adaugă spanacul.
  • Peștele se curăță, se spală în mai multe ape, se șterge bine, se stropește cu zeama de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
  • Într-un castron se pun și se amestecă iaurtul, pasta de tomate și sosul de soia, până la omogenizare.
  • După ce spanacul este călit, se așează într-un vas termorezistent, pe deasupra se toarnă sosul și peste ele se pun pestele.
  • Vasul se introduce în cuptorul încins la 180 grade pentru 30 minute, apoi se decorează cu feliuțe de lămâie, boabe de piper și boia.

Rețete care te-ar putea interesa

Budincă de spanac cu pește
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
  • 300 g fitofag
  • 30 ml. ulei de măsline
  • 30 ml. sos de soia
  • 1 ceapă medie
  • 80 g iaurt
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 1 jumătate lămâie
  • Sare
  • Piper
  • Boia
Pași de preparare
  • Pasul 1
    Ceapa se toacă mărunt, se pune la călit în ulei de măsline, iar apoi se adaugă spanacul.
  • Pasul 2
    Peștele se curăță, se spală în mai multe ape, se șterge bine, se stropește cu zeama de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
  • Pasul 3
    Într-un castron se pun și se amestecă iaurtul, pasta de tomate și sosul de soia, până la omogenizare.
  • Pasul 4
    După ce spanacul este călit, se așează într-un vas termorezistent, pe deasupra se toarnă sosul și peste ele se pun pestele.
  • Pasul 5
    Vasul se introduce în cuptorul încins la 180 grade pentru 30 minute, apoi se decorează cu feliuțe de lămâie, boabe de piper și boia.
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.