Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Budincă cu carne și legume la cuptor

Budincă cu cotlet de porc și legume la cuptor. Cristian Mihai Ciocîrlan

Pași de preparare

  • Se taie cotletul bucățele mici și se prăjește în puțin ulei de măsline.

  • Ceapa tăiată julien împreună cu morcovul dat prin răzătoare se pun la călit în uleiul în care s-a prăjit carnea timp de 3-4 minute. Se pune sare, piper, se amestecă și se oprește focul.

  • Se amestecă făina cu smântâna bine, să nu se facă cocoloașe și se încorporează ouăle. Se amestecă carnea cu legumele călite, amestecul mexican și cu mazărea din conservă și se pune într-un vas termorezistent. Se adaugă ouăle bătute cu făina și smântâna și se bagă în cuptorul încins la 170 grade timp de 30 minute.

  • Se rade cașcavalul pe deasupra și se mai pune la cuptor încă 10 minute. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Budincă cu carne și legume la cuptor
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (340 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle
  • 1 conservă (800 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
  • 250 g cotlet de porc
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 4 ouă
  • 200 ml. smântână
  • 4 linguri făină
  • Sare
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 100 g cașcaval
  • Piper
  • Pătrunjel
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se taie cotletul bucățele mici și se prăjește în puțin ulei de măsline.

  • Pasul 2

    Ceapa tăiată julien împreună cu morcovul dat prin răzătoare se pun la călit în uleiul în care s-a prăjit carnea timp de 3-4 minute. Se pune sare, piper, se amestecă și se oprește focul.

  • Pasul 3

    Se amestecă făina cu smântâna bine, să nu se facă cocoloașe și se încorporează ouăle. Se amestecă carnea cu legumele călite, amestecul mexican și cu mazărea din conservă și se pune într-un vas termorezistent. Se adaugă ouăle bătute cu făina și smântâna și se bagă în cuptorul încins la 170 grade timp de 30 minute.

  • Pasul 4

    Se rade cașcavalul pe deasupra și se mai pune la cuptor încă 10 minute. Poftă bună!