Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Budincă de brânză de vaci cu morcovi

Este o mâncare foarte sănătoasă pentru copilași, chiar și pentru bebeluși care au peste 7 luni. Alexandra Ichim

Pași de preparare

  • Morcovii se scurg de apă și se mixează împreună cu brânza de vaci. Grișul se fierbe în lapte și se amestecă cu morcovul și brânzica, adăugând și făina.
  • Gălbenușul se amestecă cu zahărul, apoi se încorporează în compoziție.
  • Se pun într-o formă unsă și se coace la cuptor, în bain-marin, timp de 30-45 minute. Eu am ales un aranjament mai deosebit, pentru a atrage copii. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Budincă de brânză de vaci cu morcovi
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
  • 250 g brânză de vaci
  • 1 lingură griș
  • 1 linguriță făină albă
  • 1 gălbenuș de ou
  • 25 g unt
  • 50 ml. lapte
  • 1 lingură zahăr
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Morcovii se scurg de apă și se mixează împreună cu brânza de vaci. Grișul se fierbe în lapte și se amestecă cu morcovul și brânzica, adăugând și făina.

  • Pasul 2

    Gălbenușul se amestecă cu zahărul, apoi se încorporează în compoziție.

  • Pasul 3

    Se pun într-o formă unsă și se coace la cuptor, în bain-marin, timp de 30-45 minute. Eu am ales un aranjament mai deosebit, pentru a atrage copii. Poftă bună!