Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Brushete cu salată franțuzească

O salată sățioasă servită ca bruschete sau bruschete cu salată. Oricum ai numi-o, are un gust delicios!

Pași de preparare

  • Pentru început, punem cartofii în coajă la fiert în apă cu sare. Îi decojim, apoi îi răcim și îi tăiem în cuburi mici. Punem la fiert și pulpa de vită cu un morcov și un păstârnac, pentru a-i da un gust mai intens, o răcim și o tocăm în cuburi mici. Amestecul de legume îl fierbem 5-7 minute fără decongelare în prealabil.

  • Tocăm mărunt castraveții murați, gogoșarii și pătrunjelul. Tăiem bagheta în felii de 2-3 cm pe care le stropim cu ulei de măsline, piper și puțină boia. Le introducem la cuptorul preîncălzit la 140°C timp de 5-7 minute.

  • Facem maioneza care este formată din 4 gălbenușuri, muștar, sare. Amestecăm bine cu o lingură de lemn sau de silicon și punem puțin câte puțin ulei de floarea soarelui. La sfârșit stoarcem o lămâie.

  • Amestecăm toate ingredientele pentru salată într-un bol mare în care punem cartofii, carnea, castraveții și gogoșarii, amestecul franțuzesc, pătrunjel, maioneza. După ce am amestecat bine ingredientele, așezăm compoziția pe brushete. Decorăm cu felii de ridichi, rozmarin proapăt și pudră de sfeclă și cărbune.

Rețete care te-ar putea interesa

Brushete cu salată franțuzească
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a title="Salata" href="https://bonduelle.ro/produs/amestec-de-legume-pentru-salata-frantuzeasca">1 pungă (400 g) Amestec de legume pentru salată franţuzească Bonduelle</a></p>
  • <p><a title="Castraveti" href="https://bonduelle.ro/produs/castraveciori-murati">10 castraveți murați cornișon Bonduelle</a></p>
  • <p>300 g pulpă vită</p>
  • <p>4 ouă</p>
  • <p>4 cartofi albi</p>
  • <p>4 gogoșari murați</p>
  • <p>1 morcov</p>
  • <p>1 păst&acirc;rnac</p>
  • <p>2 ridichi</p>
  • <p>1 lăm&acirc;ie</p>
  • <p>1 baghetă</p>
  • <p>5 linguri ulei de floarea soarelui</p>
  • <p>1 lingură muștar</p>
  • <p>1 lingură ulei măsline</p>
  • <p>1 legătură pătrunjel</p>
  • <p>1 crenguță rozmarin</p>
  • <p>pudră sfeclă roșie</p>
  • <p>pudră cărbune natural</p>
  • <p>boia dulce</p>
  • <p>sare, piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pentru început, punem cartofii în coajă la fiert în apă cu sare. Îi decojim, apoi îi răcim și îi tăiem în cuburi mici. Punem la fiert și pulpa de vită cu un morcov și un păstârnac, pentru a-i da un gust mai intens, o răcim și o tocăm în cuburi mici. Amestecul de legume îl fierbem 5-7 minute fără decongelare în prealabil.

  • Pasul 2

    Tocăm mărunt castraveții murați, gogoșarii și pătrunjelul. Tăiem bagheta în felii de 2-3 cm pe care le stropim cu ulei de măsline, piper și puțină boia. Le introducem la cuptorul preîncălzit la 140°C timp de 5-7 minute.

  • Pasul 3

    Facem maioneza care este formată din 4 gălbenușuri, muștar, sare. Amestecăm bine cu o lingură de lemn sau de silicon și punem puțin câte puțin ulei de floarea soarelui. La sfârșit stoarcem o lămâie.

  • Pasul 4

    Amestecăm toate ingredientele pentru salată într-un bol mare în care punem cartofii, carnea, castraveții și gogoșarii, amestecul franțuzesc, pătrunjel, maioneza. După ce am amestecat bine ingredientele, așezăm compoziția pe brushete. Decorăm cu felii de ridichi, rozmarin proapăt și pudră de sfeclă și cărbune.