Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Bruschete cu ton, porumb și fasole roșie

O gustare delicioasă care transformă orice masă într-o ocazie specială

Pași de preparare

 • Tăiem bagheta în 8-10 felii, le stropim cu puțin ulei de măsline și le introducem în cuptorul încins la 200°C timp de 4-5 minute. După ce le scoatem, le ungem cu usturoi pentru a avea un gust apetisant.

 • Pregătim ingredientele pentru a umple feliile de baghetă: tăiem ardeiul gras și castraveții murați în cuburi mici, tocăm busuiocul, tăiem în felii subțiri ardeiul iute și chives mărunt. Scurgem puțin tonul de ulei și amestecul de porumb și fasole roșie, Texas Mix, de surplusul de lichid. Amestecăm lejer într-un bol toate ingredientele cu puțin ulei de măsline, zeama de la o lămâie, sare și piper.

 • Adăugăm compoziția pe feliile de pâine și punem decor fire de ardei și chives tocat.

Rețete care te-ar putea interesa

Bruschete cu ton, porumb și fasole roșie
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Tăiem bagheta în 8-10 felii, le stropim cu puțin ulei de măsline și le introducem în cuptorul încins la 200°C timp de 4-5 minute. După ce le scoatem, le ungem cu usturoi pentru a avea un gust apetisant.

 • Pasul 2

  Pregătim ingredientele pentru a umple feliile de baghetă: tăiem ardeiul gras și castraveții murați în cuburi mici, tocăm busuiocul, tăiem în felii subțiri ardeiul iute și chives mărunt. Scurgem puțin tonul de ulei și amestecul de porumb și fasole roșie, Texas Mix, de surplusul de lichid. Amestecăm lejer într-un bol toate ingredientele cu puțin ulei de măsline, zeama de la o lămâie, sare și piper.

 • Pasul 3

  Adăugăm compoziția pe feliile de pâine și punem decor fire de ardei și chives tocat.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.